середу, 19 квітня 2017 р.

У Дрогобичі відновили опалювальний сезон для державних установ

Відповідне розпорядження підписав голова райдержадміністрації Володимир Шутко. У зв’язку із зниженням середньодобової температури пові... thumbnail 1 summary
Відповідне розпорядження підписав голова райдержадміністрації Володимир Шутко.
У зв’язку із зниженням середньодобової температури повітря опалювальний сезон відновлено для бюджетних установ Дрогобицького району, які працюють в цілодобовому режимі (лікарні, інтернати), та дошкільних закладів – з 14 квітня 2017 року, для загальноосвітніх навчальних закладів – з 19 квітня 2017 року.
А у м. Дрогобичі поширили звернення до споживачів теплової енергії адміністрації КП «Дрогобичтеплоенерго», в якому говориться:
«У зв’язку з різким зниженням температури зовнішнього повітря керівництвом Львівської ОДА рекомендовано органам місцевого самоврядуванням розглянути можливість відновлення опалювального сезону.
За аналізом прогнозу синоптиків такі погодні умови будуть супроводжуватися впродовж найближчих 4-5-х днів. Проте, для відновлення роботи котелень «Дрогобичтеплоенерго» та виведенням їх на відповідний режим роботи разом з тепловими мережами, враховуючи їх зупинку, необхідно не менше 5-8 днів.
Тому, відновлення опалювального сезону в  місті не дасть вчасного належного результату і відповідно є недоцільним.
Однак, швидке відновлення роботи котелень для забезпечення опалення можливе на тих підприємствах, які безперервно впродовж року забезпечують виробництво теплової енергії для гарячого водопостачання, тобто є автономними, що властиво обласним центрам, які дотують цю галузь своїми бюджетами.
Просимо вибачення за тимчасові незручності та просимо з розумінням поставитися до ситуації, яка очікується на сьогодні та найближчі 4-5 днів». 

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych