середу, 19 квітня 2017 р.

На Дрогобиччині розпочали асфальтування автодороги Новошичі-Ріпчиці

У Дрогобицькому районі ударними темпами триває капітальний ремонт автодороги Новошичі-Ріпчиці, якою через місяць мають пройти паломники ... thumbnail 1 summary
У Дрогобицькому районі ударними темпами триває капітальний ремонт автодороги Новошичі-Ріпчиці, якою через місяць мають пройти паломники до с.Грушів – місця з’явлення Богоматері тридцять років тому.
Шляхобудівельники розпочали класти асфальт від автодороги Дрогобич-Самбір. За два дні тижня пройшли с.Новошичі і дійшли до с.Бистриця.
Контролює процес депутат Львівської обласної ради від Дрогобиччини Михайло Задорожний разом із громадами населених пунктів через які пролягає дорога.
«Разом з інспектором технагляду служби автомобільних доріг Львівської області Ростиславом Липецьким відвідав с.Грушів де ведуться ремонтні роботи дороги сполученням Новошичі- Ріпчиці, – розповів М. Задорожний. Поспілкувалися з головою сільської ради Іваном Дудичом, мешканцями села та представниками підприємства Автомагістраль-Південь, щодо якості та завершення робіт. Підготовчі роботи на відрізку Новошичі- Грушів практично завершені. З понеділка розпочали укладання асфальту».
Асфальтуванню передує старанна підготовка дорожнього полотна. Завершено підготовку до асфальтування автодороги не лише до Грушева, а й за село в напрямку с.Волоща, де планується облаштування паркувального майданчика для паломників.
Нагадаємо, що з’явлення Божої Матері у с. Грушів Дрогобицького району стало провісником національного і духовного відродження України, яке привело до проголошення її незалежності 24 серпня 1991 року. 

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych