середу, 22 червня 2016 р.

Реклама

Рекламна агенція  "ДРОГОБИЦЬКІ ОГОЛОШЕННЯ" пропонує комплексні рішення в галузі реклами у нашому регіоні: 1. ... thumbnail 1 summary

Рекламна агенція 
"ДРОГОБИЦЬКІ ОГОЛОШЕННЯ"
пропонує комплексні рішення в галузі реклами у нашому регіоні:


1. Реклама в друкованій газеті "Дрогобицькі оголошення" 
Газета виходить з 2008 р. у форматі А3, тиражем 10000 прим. та продається у місцях продажу преси Дрогобицького району (кіоски "Високий Замок" та ін.)
Вартість розміщення реклами в газеті - від 100 грн. на міс.

2. Реклама на сайті www.drogobych.com
При пошуку в Google по слову "Дрогобич", наш сайт www.drogobych.com знаходиться на 1-х місцях, а такий спосіб пошуку новин та інформації по Дрогобичу є найбільш популярний, що робить сайт ефективним місцем для Вашої реклами.
Вартість розміщення реклами на сайті - від 90 грн. на міс.

3. Реклама в соціальних мережах, 
SMS, Viber та e-mail розсилки
Бажаєте здійснити адресну рекламу Ваших товарів та послуг в Інтернет? Наші спеціалісти виконають поширення Вашої реклами у соц. мережах ("ВКонтакті", Facebook та ін.) а також розсилку по SMS або Viber, по базах тел. номерів регіону.

4. Зовнішня реклама на білбордах 6х3 м.
Пропонуємо розміщення реклами на білборах в самому центрі Дрогобича по вул. Мазепи, Трускавецька та біля з/д вокзалу.
центр, вул. Мазепи (100 метрів до Ратуші)

 центр, вул. Трускавецька
з/д вокзал. дві площини (6х3, 1,5х12м.)
Вартість розміщення реклами на білбордах - від 500 грн. на міс.

5. Створення сайтів довільної складності, в т.ч. інтернет-магазинів та ін. 
від 500 грн.


З питань співпраці звертайтесь за 
тел.: (098)5146887
reklama@drogobych.com



4 коментарі

  1. Компанія «Grain» - це головний помічник в світі реклами. Команда професіоналів надасть для кожного клієнта широкий асортимент сучасних маркетингових послуг. Компанія пропонує своїм клієнтам величезний спектр послуг http://grain.lviv.ua, кожна з яких спрямована на досягнення поставлених цілей:
    • зовнішня реклама;
    • широкоформатний друк;
    • поліграфічні послуги;
    • всіляка сувенірна продукція в стилі бренду конкретної компанії;
    • промо-одяг;
    • надання високоякісних дизайнерських послуг.
    Таким чином, можна з легкістю підвищити популярність власного бренду, а також пробудити до нього інтерес величезної кількості споживачів.

    ВідповістиВидалити
  2. Приймаємо замовлення на виготовлення вхідних металевих дверей з МДФ накладками,ковкою та склопакетами.Також можна замовити двері з патиною та художнім фрезеруванням, і з нержавіючим порогом. Міжкімнатні двері та вікна з монтажом та доставкою. Є новинки - зовнішня сторона дверей - пластік замість МДФ (не вигорає на сонці).А також всі типи гаражних воріт.

    ВідповістиВидалити
  3. Очень сильная, Предсказательница из Украины выполнит сеансы снятия порчи, Проклятия, венца безбрачия, избавлю от одиночества в кратчайшие сроки, верну любимого в семью, выполню обряды на укрепление семьи, страсть в любви, обряды на стройность и привлекательность, обряды на усиление Эрекции, заговоры, обряды, привороты любимых вам людей, бизнес магия, устранение безденежья, Работаю как по Фото так и на растоянии +380955253330 Telegram & WhatsApp (Круглосуточно)

    ВідповістиВидалити
  4. Разыскиваются родственники Богатовой Инны Ефимовны 1949 года рождения. Проживавшей последнее время в г. Красногорск Московской области. По переписке 90х родственники проживали в этом городе, других родственников нет. Имеется номер телефона в городе, но никто не отвечает по нему.2-38-13; 2-32-71 Отзовитесь, Инна Ефимовна умерла, оставив наследств. Звонить по т. 8-909-158-34-38.

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych