понеділок, 27 лютого 2017 р.

Міська рада Дрогобича по-хамськи обдирає людей

У п’ятницю, 24 лютого, на прийом до міського голови Дрогобича прийшли власники індивідуальних гаражів з вулиці Сахарова, що між номерами... thumbnail 1 summary
У п’ятницю, 24 лютого, на прийом до міського голови Дрогобича прийшли власники індивідуальних гаражів з вулиці Сахарова, що між номерами будинків 2 і 4, з проханням узаконити можливість розташування цих гаражів. Натомість від заступника міського голови Василя Качмара в свою адресу вони почули наступне: на місці гаражів має бути стоянка для відвідувачів басейну ДЮСШ, а гаражі мають перенести в інше місце.
На такі умови власники гаражів не погодилися, але голова міста та його заступники Володимир Коцюба і Василь Качмар у своєму рішенні налаштовані рішуче: треба забрати гаражі і зробити стоянку. Процес перемовин між міською радою і власниками гаражів триває, міський голова дав усне розпорядження своїм помічникам знайти компромісне рішення протягом тижня.
Цікаво, що чомусь жоден з присутніх чинуш не згадав, що у відповідності до ст.121 ЗКУ власники гаражів мають законне і першочергове право на передачу їм безоплатно у приватну власність земельних ділянок для обслуговування їх індивідуальних гаражів, тим більше, що ця територія є вільною і згідно Генерального плану міста дозволяє їх розташуванню.
Крім питання гаражів, я вияснила цікавий факт з діяльності міської ради: виявляється, Дрогобицька міська рада виграла тендер на реконструкцію стадіону ДЮСШ у Дрогобичі. За далекоглядними планами голови міста на території ДЮСШ мають бути спорудженими закриті корти. Однак всім відомо, чим закінчився попередній тендер міської ради Дрогобича, виграний на реконструкцію стадіону «Галичина», який знаходиться на вулиці Трускавецькій. На сьогоднішній день на стадіоні «Галичина» є тільки сторож, який охороняє недіючий об’єкт. Тож користуючись такою нагодою, вважаю доречним нагадати про ці факти небайдужим дрогобичанам.
Обурює не те, що тендер виграли, а те, що замість того, аби відремонтувати зламаний, вкрадений у дрогобичан стадіон «Галичина», з шикарним відкритим басейном, який був за площею і можливостями значно більшим за стадіон ДЮСШ, міська рада вкотре «наступає на ті самі граблі».
В цій ситуації маємо надію, що навчені гірким досвідом дрогобичани в усьому розберуться.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych