понеділок, 27 лютого 2017 р.

Корпорація «АТБ»: «Біль Донбасу – наш спільний біль!»

Трагічні події в Авдіївці, з яких розпочалася нова хвиля загострення військового протистояння з російським агресором на Донбасі, відгукну... thumbnail 1 summary
Трагічні події в Авдіївці, з яких розпочалася нова хвиля загострення військового протистояння з російським агресором на Донбасі, відгукнулися нестерпним болем у серцях українців. Загиблі та поранені захисники, мирні громадяни, що залишилися  посеред зими без домівок, теплого одягу, їжі, ліків. Лихо, яке принесли на нашу землю терористи, об’єднало країну. До допомоги постраждалим під час активізації бойових дій долучилися мільйони громадян, сотні підприємницьких структур. Осторонь не залишилася й найбільша в державі торговельна мережа «АТБ».

Подяка з фронту
Останніми тижнями українці  з тривогою слідкують за новинами з Донбасу. Чергове загострення ситуації в Авдіївці не залишило нікого байдужим. Від нової військової провокації російських терористів постраждали захисники України та місцеві мешканці, серед яких є жінки, діти, люди похилого віку. Дякуючи Богу, завдяки допомозі усієї країни гуманітарної катастрофи в Авдіївціне сталося. І хоча місто відновлюється після обстрілів (налагоджено безперебійне постачання питної води, тепла, світла), ситуація залишається вкрай напруженою та складною. В місті зруйновано десятки житлових будинків й об’єктів інфраструктури, життя та здоров’я місцевих мешканців у небезпеці через  провокації ворожих диверсійних груп.
На щастя, країна об’єдналася у своєму прагненні допомогти палаючому Донбасу, розділити біль втрат із військовослужбовцями та цивільним населенням. У кожному місті люди збирали продукти харчування, ліки, одяг – все, що необхідно для підтримки наших громадян. Посильну допомогу надали численні підприємницькі структури, налагодивши постачання у «сіру зону» Авдіївки гуманітарних вантажів та оперативну евакуацію місцевого населення до безпечних міст.


За словами офіцера відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування «Схід» Бориса Кутового, допомога надходила з різних куточків України.
«Відгукнулися сотні підприємців. Нам надала серйозну підтримку корпорація «АТБ» – Борис Михайлович Марков та багато інших. Низький їм уклін та подяка! Україна демонструє свою єдність», – сказав Кутовий.

Проект «Допомога йде»
Борис Кутовий повідомив, що у Дніпрі розпочався масштабний всеукраїнський благодійний проект «Допомога йде», спрямований на всебічну підтримку місцевого населення, яке залишається у зоні відкритого військового протистояння з російським агресором. Метою цього проекту є забезпечення чіткої та безперебійної доставки до Авдіївки гуманітарних вантажів.
Корпорація «АТБ» одразу відреагувала на заклик та приєдналася до цієї важливої акції, яка рятує життя. «Біль Донбасу – наш спільний біль!» – зазначила Наталія Шаповалова, заступник гендиректора «АТБ-маркет».
«Ми не можемо залишатися осторонь тієї страшної біди,  що спіткала нашу державу. Співробітники «АТБ» знають, що таке війна, не з чуток, а  з власного досвіду», – розповідаєШаповалова.
«За п'ять довоєнних років роботи в цьому регіоні ми відкрили 183 магазини і сучасний розподільний центр. Як тільки в Слов'янську пролунали перші постріли, в наш магазин влучив снаряд, сталася пожежа, ми вимушені були його покинути. Потім почався обстріл Донецька, і нам довелося закрити частину магазинів через загрозу життю та здоров'ю співробітників. Навіть коли банки відмовилися працювати, ми продовжували забезпечувати населення необхідними продуктами. Врешті-решт, більшість магазинів, що опинилися на окупованій території, були захоплені терористами. Усіх бажаючих співробітників та їхні сім’ї ми власним коштом вивезли в інші міста, надали роботу, забезпечили житлом», – згадує заступник гендиректора «АТБ-маркет».
Наталія Шаповалова нагадала також про те, що 2014 року, коли на Донбасі розпочалися бойові дії, керівництво корпорації «АТБ» відразу почало евакуювати своїх співробітників, які виявили бажання залишити власні домівки та переїхати до інших міст України. Родинам переселенців із дітьми корпорація надавала тимчасове житло, розташовуючи  їх у дитячому будинку №1  у Дніпрі.

Наша сила – в єдності
НаталіяШаповалова розповідає, що підприємство докладає величезних зусиль,  аби вирішити економічні та соціальні проблеми  працівників – переселенців з Донбасу.
«Своїх співробітників ми не лишаємо напризволяще. Вимушені переселенці з Донбасу сьогодні успішно працюють у Кропивницькому, Миколаєві, Дніпрі, Києві та інших містах. Не дивно, що, почувши жахливі історії свідків останніх подій, багато співробітників «АТБ» висловили своє бажання зі зброєю в руках захищати територіальну цілісність України. Сотні «атебешників» поїхали воювати в зону АТО. Для них в компанії діє особлива програма: за всіма зберігаються робочі місця, кожному виплачується заробітна плата, надається всебічна підтримка», – наголосила наша співрозмовниця.
Сьогодні «АТБ» продовжує активно підтримувати людей, що залишилися на Донбасі. До лікарень прифронтової зони корпорація налагодила безперебійне постачання продуктів харчування.  Особливу увагу «АТБ» приділяє дітям. Напередодні новорічних свят компанія долучилася до масштабного святкового проекту «Дитяча усмішка». У різних населених пунктах Донбасу понад 2500 діточок відвідали концерти з участю заслуженої артистки України Лесі Горової та лауреата міжнародних конкурсів Владислава Чайки.
«Як один з численних учасників проекту, корпорація «АТБ» подарувала дітям прифронтової зони понад 600 солодких подарунків. Скажу, що нам було важко стримувати сльози, коли ми бачили, як посміхаються і радуються дітки, яким довелося пізнати жахіття війни. Проте я переконана, що разом з усією Україною ми в змозі повернути цим малюкам щасливе дитинство. Адже сила українського народу завжди була в єдності», – каже  заступник гендиректора «АТБ-маркет» Наталія Шаповалова.





Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych