понеділок, 27 лютого 2017 р.

У Дрогобичі автобусні маршрути на 3-4 км коротші, ніж зазначено в паспортах

3 березня у сесійній залі Дрогобицької районної ради втрете у цьому році обговорять стан пасажирських перевезень. Слухання очолюватиме з... thumbnail 1 summary
3 березня у сесійній залі Дрогобицької районної ради втрете у цьому році обговорять стан пасажирських перевезень.
Слухання очолюватиме заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак.
Депутат Львівської обласної ради від Дрогобиччини Михайло Задорожний зазначив, що проблема пасажирських перевезень є не лише у Дрогобицькому районі, а й в цілому в області.
«Дуже добре, що профільний заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак проведе зустрічі з цього питання у кожному районі, щоб вивчити стан справ і відповідно реагувати, – каже М. Задорожний. – Якщо така зустріч буде у Дрогобицькому районі, то необхідно, щоб у ній взяли якнайактивнішу участь представники громадськості сіл і селищ, які найкраще можуть охарактеризувати якість обслуговування пасажирів на кожному маршруті, висловити думку громад щодо виконання перевізниками домовленостей, досягнутих під час районних громадських слухань, про зниження стрімко піднятих у січні тарифів. Адже скарги від мешканців сіл свідчать, що проблема тарифів, як така, не вирішена, а лише законсервована.

До честі керівництва райдержадміністрації, оперативно було створено комісію з визначення реальних відстаней маршрутів, яка виявила, що вони на 3-4 км коротші, ніж зазначено у відповідних паспортах, на основі яких встановлювали вартість проїзду. На слуханнях, запланованих на п’ятницю, необхідно прийняти відповідні рішення, щоб люди знали, що до кінця року підвищення ціни на пасажирські перевезення не буде». 

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych