неділю, 1 січня 2017 р.

Один дрогобичанин пробив голову іншому у Трускавці

Працівники Трускавецького відділення поліції встановили особу зловмисника, котрий під час конфлікту кинув камінь в голову хлопця та наніс... thumbnail 1 summary
Працівники Трускавецького відділення поліції встановили особу зловмисника, котрий під час конфлікту кинув камінь в голову хлопця та наніс йому важку черепно-мозкову травму. Суд обрав для нього міру запобіжного заходу – домашній арешт.

Як встановили правоохоронці, 10 грудня у Трускавці між двома молодими чоловіками на вулиці виник конфлікт, під час якого один важко травмував іншого. Потерпілий, 18-річний мешканець Дрогобича, був госпіталізований у місцеву лікарню, де медики діагностували у нього : "важку черепно-мозкову травму у вигляді вдавленого багатоуламкового перелому тім'яної і лобної кісток, перелом лобної кістки, забій головного мозку важкого ступеня, крововилив та рани в тім'яно-лобній ділянці".

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне важке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Працівники Трускавецького відділення поліції встановили особу зловмисника – ним виявився 21-річний мешканець Дрогобича, студент одного з трускавецьких навчальних закладів. За його словами, під час конфлікту він кинув у потерпілого камінь і поцілив йому у голову.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєні злочину, суд обрав для нього міру запобіжного заходу – домашній арешт. Досудове розслідування триває.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych