середу, 28 вересня 2016 р.

Про «скелетів у шафі» та кишенькових журналістів Р. Козира

Напад, як звісно, найкращий захист, і цим вправно користується екс-мер Трускавця Руслан Козир. Тому «Джерела Трускавця», не будьте наївні,... thumbnail 1 summary
Напад, як звісно, найкращий захист, і цим вправно користується екс-мер Трускавця Руслан Козир. Тому «Джерела Трускавця», не будьте наївні, утримує він не з великої любові до свободи слова чи процесів державотворчого характеру, а з власних меркантильних інтересів. Останні випуски цього часопису стають щораз слабшими не лише в якості друку, але й змісту: списалися журналісти, скільки з того пальця «нассеш» приблизних фактів і цифр фальшивих.

На одному негативі далеко не заїдеш. А Козир вимагає та й вимагає, направляє та й направляє, консультує та й консультує, кого б з чиновників «вгріти», і тим самим тінь на нового очільника міста Андрія Кульчинського кинути. Бажання наростити кількість сторінок свого часопису впирається у вимогу журналістів підняти їм зарплати. Платити Козир не любить, тому винагорода у конвертах та несплата податків залишаються нормою в роботі «Джерел Трускавця». Не має спокою Руслан Ярославович, адже місто значно краще функціонує за каденції нового міського голови, зокрема в плані господарки: роботи ведуться у всіх напрямках активно, що видно кожному неозброєним оком, та й галасу навколо цих робіт з боку владних журналістів нема жодних. Здорова ситуація: влада повинна показувати роботу, яку оцінювати і відпочивальнику, і трускавчанину. Чим тут хизуватися?! Прийдуть вибори – люди розберуться. У Козира ж методи були свої: роботи по місту провадилися на копійки, а похвал і осанни з-під пера його кишенькових журналістів було на сотні гривень! «Викручував» руки підлеглим у міській раді, щоб краще працювали, «допомагав», як виявилося – підставляв! У випадку з очільником КП «Трускавецьтепло» Русланом К. цю «допомогу-інформацію» в зуби своїм писакам вложив, сьогодні перевірки з комунального господарства не вилазять. Чужими руками жар загрібати, добре знаючи систему із середини, часто-густо заручниками якої є саме чиновники та керівники комунальних господарств, посилати комісії до тих, з ким вчора намагався розбудовувати місто?! Кидалово!!! Кажуть, саме таке прізвисько отримав Козир в столичних бізнесових колах.

Для чого йому, людині з мільйонними статками, запитаєте ви, все це? ВИБОРИ!!! За будь-яку ціну скинути Андрія Кульчинського, усілякими способами дискредитувати тих, хто працює в його команді і підтримує міського голову. Розхитати ситуацію, застрашити кожного чиновника: «Сиди тихо! Не висовуйся! Я витягну з твоєї шафи будь-який скелет!»

І бігають Оля з Лесею як навіжені. Адреналіном злоби і брехні замінюють збочене задоволення. Не мають часу «журналістки» присісти на лавочку на вул. Шевченка, і проаналізувати: «Бігали ми перед виборами з мотиками цією вулицею, показово дерева садили?! «Допомогли» своєму шефові третій результат на виборах отримати, цими ж мотиками його і «зарили»! Не розуміють, що гноїти і підкопувати – не завжди врожай збирати.

І не хвилює Руслана Ярославовича, що постійний негатив про місто в його газеті лупить не по іміджу Кульчинського, а перш за все, престиж міста-курорту садить. Не усвідомлює, що брудні передвиборчі технології і відеоролики принесли йому лише шкоду, що за ширмою проплачених журналістів власні порушення не приховаєш.

Як би не молилися рідні за «оздоровлення» Козира від влади, поки що все намарно…

Стас Солоденко

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych