вівторок, 2 серпня 2016 р.

Знову вандалізм на цвинтарі

Подейкують, що у Дрогобичі діє секта сатаністів. Варто згадати нещодавно відрізану руку статуї Івана Павлв ІІ, біля костелу, а минулими ви... thumbnail 1 summary
Подейкують, що у Дрогобичі діє секта сатаністів. Варто згадати нещодавно відрізану руку статуї Івана Павлв ІІ, біля костелу, а минулими вихідними на цвинтарі по вул. Трускавецькій з одного з нагробків вандали викрали металеву пластину з кільцями, видерли металеві ґрати з вікна каплиці Нойманів, розбили скло й вкрали з примішення інструменти, які зберігали майстри, що проводять ремонтні роботи з відновлення пам’ятників та каплиць.

Сайт Дрогобицької міської ради повідомляє, що "на місце події виїхали міський голова Тарас Кучма, керівник Туристично-інформаційного центру Ігор Чава, директор КУ «Інститут міста» Володимир Кондзьолка та представник польської громади у Дрогобичі Адам Хлопек". Якщо пан Хлопек нині опікується некрополем і його присутність є зрозумілою, то приїзд представників влади на місце злочину більше схожий на дешевий піар.

Нагадаємо, що це вже не вперше вандали "працюють" в некрополі на вул. Трускавецькій, а також на цвинтарі, що на вул. 22-го січня. При безпомічній поліції і міській владі, яка намагається піаритись на такій темі, такі випадки будуть повторюватися постійно.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych