Нарешті Середньовіччя для Тустані скінчилося! Відтепер до нас значно легше та комфортніше доїхати – в селах Урич і Підгородці вже відремонтовано дорогу. Асфальтом вкрито дорогу від початку села Корчин до Музею історії Тустані в центрі Урича. Шлях до Східниці порівняли щебенем. Ремонтні роботи тривають до сих пір. Отже, у вас буде чудова можливість взяти участь у випробуванні магістралі та зафіксувати фото та відеокамерами.
Під час поїздки ви матимете нагоду відвідати Музей історії Тустані, територію наскельного міста-фортеці, послухати екскурсію, поспілкуватися з директором заповідника. У підніжжі скель відбудеться прес-конференція про діяльність заповідника протягом останнього року.
Всі присутні матимуть нагоду задати будь-які питання, пов’язані з діяльністю ДІКЗ «Тустань».
Ми переконані, що відремонтована траса стане гарною платформою для нового потоку туристів та відпочиваючих до ДІКЗ «Тустань» та до Урича протягом цілого року і особливо під час фестивалю п’ятого0-сьомого серпня.
Для представників ЗМІ та туроператорів заповідник організовує трансфер зі Львова та Трускавця. Для реєстрації просимо заповнити форму  https://docs.google.com/forms/d/1veDDDYuRHpxhcqpn00wmYFreRCp_IZWbD50EM5maAlU/edit     до 28.06.2016. Кількість місць обмежена.
Збір в Музеї історії Тустані о 14:00 год.
Контакти: Валентина Тужина,
(097) 11 63 155
(050) 93 23 931
Прес-служба заповідника “Тустань”