четвер, 2 серпня 2018 р.

У Дрогобичі знову шукають інвестора для будівництва сміттєпереробного заводу

Дрогобицька міська рада оголосила конкурс з вибору інвестора для будівництва сміттєпереробного заводу. Завод, що має переробляти приблиз... thumbnail 1 summary

Дрогобицька міська рада оголосила конкурс з вибору інвестора для будівництва сміттєпереробного заводу. Завод, що має переробляти приблизно 100 тонн сміття у день, планують збудувати на території Дрогобича.

Як йдеться на сайті Дрогобицької міськради, інвестори можуть подавати свої пропозиції з 10 до 31 липня. Cміттєпереробний завод у Дрогобичі планують звести на вул. Гайдамацькій, що на околиці міста. Площа земельної ділянки, передбаченої під будівництво, становить приблизно 1 га.

Зазначимо, що у Дрогобичі уже кілька місяців є проблема з вивозом сміття. Через відмову локальних полігонів приймати сміття з Дрогобича, місто, за словами мера Тараса Кучми, опинилось один на один з цією проблемою.

Додамо, що згідно з інвестиційним конкурсом, який проводила Львівська ОДА, поблизу Дрогобича у селі Брониця мають звести сміттєпереробний комплекс. Наміри про плани інвестора ЛОДА оприлюднила ще у січні 2018 року, однак відтоді жодних кроків з їх реалізації не було.


Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych