понеділок, 13 листопада 2017 р.

У Дрогобичі затримано податківця - хабарника

Внутрішня безпека ДФС у Львівській області разом з прокуратурою Львівської області затримали начальника відділу стягнення та роботи з безх... thumbnail 1 summary
Внутрішня безпека ДФС у Львівській області разом з прокуратурою Львівської області затримали начальника відділу стягнення та роботи з безхазяйним майном Дрогобицького ДФС - Янкевича Миколу Романовича на хабарі від місцевого підприємця у 4 тисячі гривень.
Податківець систематично брав хабарі від 4 до 20 тисяч грн від підприємців за нестворення перешкод у їній діяльності, його мають доставити в ізолятор тимчасового тримання.
Податківця приїхав захищати адвокат Тарас Самбір, який захищав працівницю ДФС Ольгу Кокотко, що отримала хабар в туалеті у 100 тис грн. Сихівський суд виніс рішення, де вона має сплатити штраф 25, 5 тис грн (1/4 від суми) :), ще їй заборонено займати аналогічні посади протягом 3 років.
Також цей адвокат захищав сестру Парубія, яку ще при Януковичі звинувачували в отриманні хабара, ту справу закрили. Сьогодні Олена Парубій заступник начльника головного управління ДФС :)
Ще він захищав митника Володимира Шокала, який збирав "данину" з підлеглих :) Його піймали на передачі хабаря у 40 тисяч доларів військовому покурору за те, щоб він закрив справу. Дивним чином у рішенні того ж Сихівського суду іде мова про вже 10 тис доларів хабара. Суд оштрафував його на 8, 5 тис. грн :) Левко Прокіпчук, поки ще в.о Львівської митниці в коментарі телефоном мені сказав. що його разом з Тодощуком звільнили за згодою сторін.
Також він виступав і захисником директора ЛБТЗ Остапця, у якого правоохоронці вилучили з дому 2 млн грн, його підозрювали у розтраті державних коштів. Йому дали 5 років умовно. Штраф 11, 9 тис. грн.
Тепер у адвоката інший клієнт, хороша робота, прибуткова, мабуть.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych