пʼятницю, 12 травня 2017 р.

Вже цього тижня Дрогобич завалять львівським сміттям

Протягом цього тижня Дрогобич підпише угоду зі Львовом щодо прийняття сміття на місцевий полігон. Як розповів  міський голова Дрогобича Т... thumbnail 1 summary
Протягом цього тижня Дрогобич підпише угоду зі Львовом щодо прийняття сміття на місцевий полігон.
Як розповів  міський голова Дрогобича Тарас Кучма, таке рішення прийняли після громадських слухань, що відбулись 7 травня.
«Усе сміття ми будемо відсортовувати, а не скидувати на купу. Захоронювати будемо тільки те, що залишиться, а це приблизно 40%, бо 60% ми зможемо відсортовувати», – каже Тарас Кучма.
За його словами, Дрогобич ще не визначився скільки тонн львівського сміття зможе приймати кожного дня. Наразі, за словами Тараса Кучми, у місті розраховують приймати по 10−20 тонн відходів. Щоб зменшити навантаження на місцевий полігон, частину відсортованого сміття планують вивозити у Червоноград.
Тарас Кучма зазначає, що Дрогобич планує підписати угоду на вивезення та захоронення сміття зі Львова до кінця цього тижня. Кучма додав: «Як тільки ми підпишемо договори, то це буде публічним. Боюсь щось говорити про терміни, бо підніметься село чи громадські діячі, які на цьому роблять політику».
Протягом цього тижня Дрогобич підпише угоду зі Львовом щодо прийняття сміття на місцевий полігон. Як розповів міський голова Дрогобича Тарас Кучма, таке рішення прийняли після громадських слухань, що відбулись 7 травня.


Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych