четвер, 6 квітня 2017 р.

На Дрогобиччині хочуть відремонтувати ще дев’ять автодоріг

У Дрогобицькому районі цього року хочуть відремонтувати ще 9 автодоріг за кошти обласного бюджету. Йдеться про дороги Новошичі-Ріпчиці, ... thumbnail 1 summary
У Дрогобицькому районі цього року хочуть відремонтувати ще 9 автодоріг за кошти обласного бюджету. Йдеться про дороги Новошичі-Ріпчиці, Турка-Пісочне-Довге, Меденичі-Летня, Дрогобич-Стрий-Болехівці, Дрогобич-Комарно, Дрогобич-Стрий-Нижні Гаї, Лішня-Уріж-Підбуж, Дрогобич-Залужани-Воля Якубова, Пісочна-Трускавець-Східниця.
Відповідне звернення щодо цього надіслав депутат Львівської обласної ради від Дрогобиччини Михайло Задорожний на адресу заступника голови облдержадміністрації І. Гримак, начальника служби автомобільних доріг Львівської області Р. Кандибора, в.о. директора департаменту дорожного господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Р. Кокотайла.
«Ремонт частини цих доріг, зокрема, Меденичі-Летня і Дрогобич-Комарно, розпочато в минулому році, – сказав Михайло Задорожний. – У цьому році роботи на цих об’єктах буде продовжено в першу чергу. Сподіваюся, що фінансова спроможність – це кошти державного, обласного бюджетів, а також надходження від перевиконання митних платежів – дасть змогу виконати ремонтні роботи на автодорогах решти напрямків. У результаті Дрогобиччина на основних напрямках отримала б надійне сполучення з сусідніми районами». 

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych