вівторок, 7 лютого 2017 р.

У Дрогобичі поскаржились на перевізника, який підняв ціни на проїзд

Про спірні питання, пов’язані з підняттям тарифів на пасажирські перевезення в районі знову йшлося сьогодні, 7 лютого, на нараді, яку про... thumbnail 1 summary
Про спірні питання, пов’язані з підняттям тарифів на пасажирські перевезення в районі знову йшлося сьогодні, 7 лютого, на нараді, яку провів перший заступник голови Дрогобицької райдержадміністрації Віталій Скоропад.
Розглядали скарги, що надійшли за останні дні щодо недотримання домовлених цін на ряді маршрутів, зокрема, це стосувалось рейсів Дрогобич – Бистриця та Борислав – Бистриця.

Присутній на нараді депутат районної ради Микола Мандзяк висловив невдоволення, що перевізник не виконав своїх обіцянок і самовільно підняв ціну за проїзд.

Найбільше спорів виникає у визначенні відстані між населеними пунктами, де здійснюються перевезення. У зв’язку з цим буде створено комісію, до складу якої увійдуть представники перевізників, сільських рад, райдержадміністрації, яка перевірить кілометраж всіх маршрутів і після цього будуть затверджені паспорти. Щоб унеможливити похибку, всі контрольні виїзди будуть здійснюватись одним каліброваним транспортним засобом, після цього можна вести предметну розмову щодо встановлення обґрунтованих тарифів.

А до того часу, поки комісія не завершить визначення кілометражу, досягнуто компромісного рішення – вартість проїзду Дрогобич – Бистриця встановлено в розмірі 20 гривень, Борислав – Бистриця – 15 гривень. Перевізник пообіцяв дотримуватись саме таких розцінок. 

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych