пʼятницю, 24 лютого 2017 р.

В Дрогобицькому районі з поганої сім’ї забрали семеро дітей

Під час перевірки неблагополучних сімей у Дрогобицькому районі на Львівщині у батьків-алкоголіків забрали семеро неповнолітніх дітей. ... thumbnail 1 summary
Під час перевірки неблагополучних сімей у Дрогобицькому районі на Львівщині у батьків-алкоголіків забрали семеро неповнолітніх дітей.
Як повідомила Наталія Постойко з Дрогобицького відділу поліції, візит до цієї родини був не випадковим. Адже ця сім’я тривалий час перебуває на обліку правоохоронців і соціальних служб.
Цього разу перевірка застала вже звичну картину: батьки перебували у стані алкогольного сп’яніння, а семеро дітей були голодні, напівроздягнуті. В антисанітарних умовах вони доглядали одне за одним.
Неповнолітніх дітей скерували на обстеження до районної лікарні. Зараз вирішується питання про позбавлення батьківських прав.
Крім того, інспектор ювенальної превенції Анастасія Брик склала на батьків адміністративний протокол за ч.2 ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).
Нагадаємо, як інформував відділ комунікації поліції Львівської області, таку ж сім’ю виявили у Золочівському районі. Там п’ятирічний хлопчик жив в нелюдських умовах, а троє інших дітей батьків-алкоголіків вже перебували в дитячому будинку.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych