середу, 9 листопада 2016 р.

Екс-зек із травматичної зброї поранив у Бориславі двох чоловіків

У Бориславі на Львівщині під час сварки раніше судимий зловмисник здійснив кілька пострілів з травматичної зброї у своїх товаришів. З т... thumbnail 1 summary
У Бориславі на Львівщині під час сварки раніше судимий зловмисник здійснив кілька пострілів з травматичної зброї у своїх товаришів. З травмами їх шпиталізували в лікарню.
8 листопада лікар-травматолог місцевої лікарні повідомив правоохоронцям, що до них шпиталізували двох пацієнтів. 34-річний мешканець Борислава отримав непроникаюче поранення травматичною зброєю, забій шиї, трахеї та щитовидної залози, а у 37-річного мешканця Трускавця лікарі діагностували рану шиї та садно лівого стегна, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.
Як встановили правоохоронці, 7 листопада близько 21:30 у Бориславі у потерпілих виник конфлікт з 30-річним раніше судимим мешканцем одного з сіл Дрогобицького району. Під час сварки зловмисник здійснив кілька пострілів з пристрою для відстрілу гумових куль, які влучили у чоловіків.
За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych