середу, 30 листопада 2016 р.

Реконструкція басейну триває. Час пішов на дні.

У вівторок, 29 листопада, у ДЮСШ відбулася зустріч заступника міського голови Дрогобича Василя Качмара та народного депутата України Бог... thumbnail 1 summary
У вівторок, 29 листопада, у ДЮСШ відбулася зустріч заступника міського голови Дрогобича Василя Качмара та народного депутата України Богдана Матківського з підрядником та замовником виконання ремонтних робіт.
Анонсована дата відкриття відреставрованого плавального басейну та частини приміщення — 19 грудня. Як зазначив раніше міський голова Дрогобича Тарас Кумча, 10 грудня відбудеться інспекційна перевірка приміщення, яка дасть можливість прийняти рішення про остаточну дату прийому в експлуатацію басейну та частини приміщення, де тривають ремонтні роботи. Більше того, міський очільник переконаний, що у День святого Миколая громада міста має отримати подарунок, який слугуватиме оздоровчою базою для підростаючого покоління.
Під час зустрічі було прийнято низку рішень, які сприятимуть максимальному темпу проведення робіт, щоб заплановані основі роботи було зроблено до 10 грудня.
Відтак Василь Качмар поставив низку завдань перед підрядником, які мають бути виконані у найближчі дні.
Завтра відбудеться нарада керівництва міста з усіма працівниками, які задіяні на об’єкті. Мета цієї зустрічі полягає в донесенні до працівників інформації про важливість їхньої участі у творенні соціальної складової інфраструктури Дрогобича. Також працівників проситимуть докласти максимальних зусиль для завершення усіх робіт у басейні до новорічних свят.










Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych