четвер, 3 травня 2018 р.

Охоронця ''Муніципальної варти'' оштрафували за побиття

У Бориславі засудили охоронника "Муніципальної варти", який побив жінку до струсу головного мозку . Про це стало відомо з Єдино... thumbnail 1 summary

У Бориславі засудили охоронника "Муніципальної варти", який побив жінку до струсу головного мозку. Про це стало відомо з Єдиного державного реєструсудових рішень.  
Інцидент стався 7 лютого 2018 року. Охоронник КП "Муніципальна варта м. Борислав", перебуваючи в кухні, під час конфлікту вдарив жінку по лицю, після чого ще раз вдарив її у ванній кімнаті. Внаслідок цього жінка отримала струс головного мозку, який кваліфікуються за ознакою легкого тілесного ушкодження.
Обвинувачений в судовому засіданні визнав себе винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.125 КК України, щиро розкаявся у скоєному та відмовився від давання показань.
Бориславський міський суд Львівської області призначити чоловіку покарання у виді штрафу розміром 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян 850,00 грн. А також задовольнив цивільний позов потерпілої та стягнути на її користь 3893,11 грн. завданої матеріальної шкоди та 15 000 моральної шкоди. Також задовольнив цивільний позов прокурора в інтересах держави та стягнути на користь Бориславської міської ради витрати на лікування потерпілої в сумі 3055,80 грн.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych