суботу, 24 березня 2018 р.

1-7 червня - Міжнародний Фестиваль Бруно Шульца

Першого-сьомого червня 2018 року у Дрогобичі відбудеться VIII Міжнародний Фестиваль Бруно Шульца – унікальна, непересічна подія, яка упр... thumbnail 1 summary

Першого-сьомого червня 2018 року у Дрогобичі відбудеться VIII Міжнародний Фестиваль Бруно Шульца – унікальна, непересічна подія, яка упродовж останніх років стала доброю рекламою нашого міста в Україні та за її межами.

Упродовж Фестивалю відбудуться літературні зустрічі з чільними представниками сучасної української та польської літератур, серед яких Юрій Андрухович, Сергій Жадан, Тарас Прохасько, Юрій Винничук, Олександр Бойченко, Андрій Любка, Андрій Бондар, Софія Андрухович, Остап Сливинський, Ольга Токарчук, Яцек Подсядло, Павел Хілле, Богдан Задура та інші.

У вже традиційній циклічній міжнародній науковій конференції, яка є найважливішою подією у світовому шульцознавстві, візьме участь понад п'ятдесят відомих науковців з різних країн, передовсім з України та Польщі.

Організатори: Полоністичний науково-інформаційний центр імені Ігоря Менька Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, Товариство «Фестиваль Бруно Шульца» (Люблін, Польща).



Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych