середу, 12 квітня 2017 р.

Невже відремонтують дорогу Самбір - Дрогобич?

Спільне звернення до Служби автомобільних доріг Львівської області підписали керівники Самбірщини – голова районної ради Віталій Кімак, ... thumbnail 1 summary
Спільне звернення до Служби автомобільних доріг Львівської області підписали керівники Самбірщини – голова районної ради Віталій Кімак, голова районної державної адміністрації Микола Фрей та 6 депутатів обласної ради від Самбірщини.
У зверненні влада та депутати забили на сполох. Адже станом на 10 квітня 2017 року, зазначено у цьому документі, Службою автомобільних доріг у Львівській області як балансоутримувачем доріг після завершення зимового періоду, не відремонтовано жодного кілометра доріг державного та місцевого значення на території Самбірського району.
У результаті зруйнованого за зимовий період покриття та бездіяльності дорожньої служби на окремих автошляхах району суцільні вибоїни, тут щоденно виникають аварійні ситуації. Автобусні перевізники постійно скаржаться на поломки  автотранспорту. На адресу влади надходять чисельні скарги від жителів району, власників авто.
На території району знаходиться 101,1 кілометра автомобільних доріг державного та 378 кілометрів місцевого значення. Практично немає проїзду на автомобільній дорозі державного значення Н 13 Львів – Самбір – Ужгород від Самбора до Львова. Вкрай незадовільне покриття дороги в напрямку Самбір – Дрогобич (дорога державного значення Т 14-18 Нижанковичі – Самбір – Стрий) та від Самбора в напрямку Мостиська та Борислава (дорога державного значення Т 14-15 Мостиська – Самбір – Борислав).
На сьогодні, наголошується у колективному зверненні, склалася така ситуація, що з міста Самбора можливий безпечний рух автотранспорту лише в напрямку Турки.
Досі на території району не відремонтовано жодного квадратного метра і на дорогах місцевого значення загального користування.
Автори звернення наполягають на невідкладному проведенні на цих дорогах експлуатаційного ремонту.  І розпочати його слід з урахуванням вже запланованих обсягів за кошти державного та обласного бюджетів. 

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych