понеділок, 12 грудня 2016 р.

Дрогобицькі акробати – чемпіони України!

5-8 грудня у Вінниці проводилися змагання Чемпіонату України зі стрибків на акробатичній доріжці серед юніорів, в яких брали участь ... thumbnail 1 summary

5-8 грудня у Вінниці проводилися змагання Чемпіонату України зі стрибків на акробатичній доріжці серед юніорів, в яких брали участь збірні команди дванадцяти областей та м. Києва

Спортивну честь збірної команди Львівської області захищали вихованці Дрогобицької ДЮСШ імені Івана Боберського: Віталій Войтів (ВПУ 19), Ігор Буштин (ЗОШ №1), Олег Мазурик (ЗОШ №4) та Михайло Лесишин (ЗОШ №5).
У фіналі наші спортсмени добре виконали найскладніші вправи, зайняли перше командне місце, стали чемпіонами України (до речі, вони у 2015 році також були чемпіонами України серед юнаків).
У фіналі з багатоборства Михайло Лесишин посів перше місце, Олег Мазурик – п’яте місце, Ігор Буштин на восьмому місці, Віталій Войтів на шостому місці.
Одночасно проводились Всеукраїнські змагання серед спортсменів ДЮСШ, в яких взяли участь молодші вихованці відділення: Євгенія Жгута (ЗОШ №16) – перше місце, Ольга Котик (ЗОШ №1) – дев’яте місце, Анна-Марія Вагіла (ЗОШ №4) – четверте місце та Остап Михалевич (ЗОШ № 10) – четверте місце.
Акробати Дрогобицької ДЮСШ завершують спортивний 2016 рік з високими показниками:
— жіноча пара Олександра Табачинська та Юлія Пилип’як – чемпіонки України серед дорослих, переможці міжнародних змагань у Варшаві (Польща), володарі Рекорду України;
— Євгенія Жгута, Ольга Котик, Анна-Марія Вагіла, Аліна Мисишин – чемпіонки України серед юнаків;
= Віталій Войтів – четверте місце в Кубку України, переможець міжнародних змагань в м. Ланьцут (Польща) разом з Михайлом Лесишиним та Олегом Мазуриком;
— Марія Орищак, Оксана Білинська, Ганна-Тетяна Шуптар були другими на міжнародних змаганнях в м. Ланьцут (Польща) в жіночих групових вправах.
Багато перемог у Всеукраїнських змаганнях – це результат багаторічної напруженої праці спортсменів та їх тренерів на радість батькам, навчальним організаціям, де вони навчаються, меценатам, без допомоги яких не можлива участь спортсменів у змаганнях та усім хто уболіває за наших акробатів і радіє за їх результат.
Дякуємо вам і щасливої дороги у 2017 рік!

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych