понеділок, 12 грудня 2016 р.

На Львівщині викрили 59 підпільних гральних закладів і вилучили 900 тис. грн

На Львівщині викрили і припинили діяльність 59 підпільних гральних закладів, з яких вилучили 570 системних блоків та 900 тис. грн Про... thumbnail 1 summary
На Львівщині викрили і припинили діяльність 59 підпільних гральних закладів, з яких вилучили 570 системних блоків та 900 тис. грн
Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.
59 підпільних гральних закладів функціонували у Львові, Дрогобичі, Стрию, Жидачеві, Мостиській, Трускавці, Червонограді, Бориславі, Миколаєві, Кам'янці-Бузькій, Золочеві, Ходорові та Моршині. Щомісячний прибуток одного підприємства становив від 100 тис. до 2 млн грн.
У мережі букмекерських контор відвідувачі мали доступ до азартних ігор. На комп'ютерній техніці було встановлено спеціальне програмне забезпечення.
Організаторами мережі букмекерських контор були 32- та 39-річний мешканці Львівської області. У них провели обшуки.
Під час 61 санкціонованого обшуку у гральних закладах та у помешканнях організаторів поліцейські вилучили 570 системних блоків комп’ютерів із інстальованим спеціальним програмним забезпеченням, з’єднаних у єдину мережу букмекерських контор. А також 900 тис. грн, чорнові записи та щоденні звіти адміністрації контор.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych