середу, 14 грудня 2016 р.

Дрогобицький басейн. Відкрито кримінальне провадження

Відкриття плавального басейну у місті Дрогобичі дуже бажана та очікувана подія. Відновленого об'єкту, без перебільшення, чекає усе м... thumbnail 1 summary

Відкриття плавального басейну у місті Дрогобичі дуже бажана та очікувана подія. Відновленого об'єкту, без перебільшення, чекає усе місто. Прес-служба міської ради, обласні ЗМІ передають інформації, що вже скоро дрогобичани матимуть такий важливий інфраструктурний об'єкт. А міський голова Тарас Кучма навіть розповів про те, що сподівається на те, що у День святого Миколая місто отримає сучасний плавальний басейн.
В Єдиному державному реєстрі судових рішень, в категорії "Невідкладні судові розгляди", за № 461/7797/16-к, можна знайти Ухвалу, яку виніс слідчий суддя К.О. Котельва. У цьому документі суд погоджує "клопотання слідчого СВ Галицького ВП ГУ Національної поліції у Львівській області Кобилецькому Ю.М на тимчасовий доступ з правом вилучення документів первинного бухгалтерського обліку…, видаткових та податкових накладних, проектно-кошторисної документації, платіжних доручень, декларації на початок виконання робіт, що підтверджують використання бюджетних коштів, виділених по об'єктах "Реконструкція великого плавального басейну з допоміжними приміщеннями дитячо-юнацької спортивної школи по вул. Сахарова, 2а у м. Дрогобич" та "Реконструкція теплового пункту зі встановленням теплового насосу для підігріву великого плавального басейну з допоміжними приміщеннями дитячо-юнацької спортивної школи по вул. Сахарова, 2а у м. Дрогобич", які знаходяться в приміщенні комунального підприємства "Управління капітального будівництва" Дрогобицької міської ради, яке розташоване за адресою Львівська область, м. Дрогобич, пл. Ринок, 20."
Найцікавішим у цій Ухвалі є те, що стають відомими факти про кримінальне провадження у справі №12016140050005455 від 29.11.2016,за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України, що "службовими особами Львівської обласної державної адміністрації за попередньою змовою з службовими особами ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, які на місцях здійснюють функції замовників будівельних робіт, здійснюється розтрата бюджетних коштів при будівництві (реконструкції) об'єктів на території Львівської області."

З матеріалів Ухвали також відомо, що кримінальне провадження відкрито за письмовою заявою ОСОБИ_2 (саме так зазначено в Ухвалі). В заяві ОСОБА_2 мова йде про те, що на будівництво вказаних об'єктів виділено бюджетні кошти. Однак роботи на даних об'єктах виконуються з порушенням норм ДБН, а саме обсяги фактично виконаних робіт не відповідають обсягам вказаних в актах виконаних робіт. Вказані факти свідчать про можливе привласнення та розтрату бюджетних коштів.

Хто ця ОСОБА_2?! Невідомо...

Раніше повідомлялося, що міський голова Тарас Кучма сподівається на те, що у День святого Миколая місто отримає сучасний плавальний басейн.

З текстом Ухвали можна ознайомитися на порталі www.reyestr.court.gov.ua, ввівши цей номер:461/7797/16-к.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych