четвер, 15 грудня 2016 р.

Заява-спростування воїнів АТО щодо провокацій під час засідання сесії

Сьогодні, 15 грудня, відбулося чергове засідання сесії Дрогобицької міської ради. Під час засідання учасники АТО звернулися з письмовою з... thumbnail 1 summary
Сьогодні, 15 грудня, відбулося чергове засідання сесії Дрогобицької міської ради. Під час засідання учасники АТО звернулися з письмовою заявою до міського голови з пропозицією розібратися у ситуації щодо виділення земельних ділянок воїнам АТО. Однак, одним з військових було вчинено про вокативні дії, які вилилися в особисту образу депутатського корпусу та міського голови. Після таких дій міський голова Дрогобича Тарас Кучма застеріг воїнів від можливих провокацій та маніпулювання їхнім становищем зацікавленими особами.

Щоб розібратися у конфлікті та дійти висновків, що ж стало причиною такої поведінки учасника АТО за трибуною у сесійній залі, у вечірній час відбулася зустріч військових з очільником міста.

Спершу міський голова прозвітував перед воїнами про роботу структурних підрозділів міської ради та його особисто, щодо надання учасникам АТО допомоги, соціального забезпечення і підтримки їхніх родин та сімей впродовж року. Відтак роз’яснив механізм виділення земельних ділянок та квартир, у якому, безпосередньо, приймають участь делегати від учасників АТО. Також Тарас Кучма нагадав присутнім, що перед кожним з них двері кабінету міського голови завжди відчинені і кожен має право заходити позачергово, тому причин конфлікту не мало б виникати.


У свою чергу, учасники АТО запевнили Тараса Кучму, що вони планували тільки просити розібратися з ситуацією щодо виділення землі і створити спільну комісію з числа учасників АТО та представників структурних підрозділів міської ради. Все, що відбулося у сесійній залі після подачі письмового звернення — це дії однієї людини, яких він з ніким не погоджував. Про це Тараса Кучму запевнили військові побратими.

Розуміючи те, що їхнім становищем скористалися особи, які зацікавлені на дискредитацію влади та дестабілізацію ситуації в місті, а також паплюження честі та гідності військовослужбовців, учасники АТО звернулися зі спільною заявою-спростуванням до громади міста, депутатів міської ради, а також своїх військових побратимів. Саму заяву з підписами учасники АТО вручили міському голові Тарасу Кучмі.







Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych