четвер, 15 грудня 2016 р.

Область має касу: понад 17 мільйонів гривень субвенції перераховано Львівщині

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної ради, Львівська область отримала черговий транш субвенції з державного бюджету в сумі 17 з ... thumbnail 1 summary
Як повідомляє прес-служба Львівської обласної ради, Львівська область отримала черговий транш субвенції з державного бюджету в сумі 17 з половиною мільйонів гривень на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого палива, рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу. Кошти субвенції передані місцевим бюджетам для спрямування їх за призначенням.
За словами директора департаменту фінансів Львівської облдержадміністрації Олега Демкова, за рахунок цих коштів домогосподарствам, які мають право на пільги та субсидії, буде відшкодовано відповідно до визначених норм вартість придбаного твердого палива або скрапленого газу.
З початку року місцеві бюджети отримали коштів субвенції на цю мету в сумі 57 мільйонів гривень. Це дозволило в повному обсязі ліквідувати  заборгованість за пільгами та субсидіями, нарахованими населенню у січні – листопаді цього року, на придбання твердого палива, рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych