понеділок, 7 листопада 2016 р.

Комунальники запевняють, що готові до погіршення погодних умов

У понеділок, 7 листопада, на оперативній нараді міського голови з керівниками структурних підрозділів міської ради очільник міста Тарас ... thumbnail 1 summary
У понеділок, 7 листопада, на оперативній нараді міського голови з керівниками структурних підрозділів міської ради очільник міста Тарас Кучма поцікавився у комунальників, чи готові вони до погіршення погодних умов. Це питання також обговорювали на скайп-нараді з головою Львівської ОДА Олегом Синюткою.
Як повідомив начальник департаменту міського господарства Іван Лепкий, до прогнозованого погіршення погодних умов комунальні служби міста готові. Уся техніка, яка знаходиться у «Комбінаті міського господарства», підготовлена до роботи в зимових умовах — розчищення доріг від мокрого снігу та ожеледиці. Також заготовлено інертний матеріал для посипки дорожнього покриття та пішохідних зон.
Однак, основною проблемою для комунальних служб міста залишається оновлення автопарку, оскільки вік деякої техніки сягає понад 30 років. І хоча ця проблема з кожним роком стає більш актуальною, її вирішення залежить від бюджетних коштів, які щороку перенаправляють на погашення боргів у соціальній сфері.
Місту вкрай необхідні сучасні снігоочисні автомобілі, сміттєвози, автомобілі для очищення каналізаційних систем та інша техніка. Тому міський голова Тарас Кучма пообіцяв наступного року зрушити проблему з мертвої точки, а саме, спільно з депутатським корпусом закласти у бюджеті кошти для придбання сучасної техніки, яка слугуватиме покращенню стану господарських справ у місті.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych