четвер, 18 квітня 2019 р.

Нардеп від БПП Кобцев назвав працівників IT-сфери ''задротами''

Харківський нардеп Михайло Кобцев, який відстоює збільшення податкового навантаження на фізосіб-підприємців, образив працівників IT-сфе... thumbnail 1 summary

Харківський нардеп Михайло Кобцев, який відстоює збільшення податкового навантаження на фізосіб-підприємців, образив працівників IT-сфери.

Як передає Цензор.НЕТ, відповідний коментар був розміщений під публікацією статті про те, що "ФОП є злом для IT".
У суперечці з користувачем George Kashperko представник БПП неодноразово назвав айтівців "задротами", а також описав, як вони проводять свій час на його думку.
"Найцікавіше в цьому інше. Заходячи в офіс перевіряючого, що псевдофоп, що просто задрот, який отримує кеш, - здасть свого невгамовно жадібного шефа. Тому що мета його одна - спокійно зжувати бургер, подрочити на порносайт і не ґвалтувати свій прищавий жбан проблемами начальника", - написав Кобцев.
Парламентарій заявив, що не вірить у масову еміграцію працівників IT-сфери після різкого підняття податків, а також звинуватив "кустарів клавіатури" у тому, що вони "не можуть конкурувати навіть з індюками" (так нардеп назвав жителів Індії. - Ред).
Нардеп від БПП Кобцев назвав айтівців задротами: Кустарі клавіатури не можуть конкурувати навіть з індюками 01
Зазначимо, що згідно з декларацією представника БПП, річний дохід його сім'ї у 2017 році становив понад 3,7 мільйонів гривень. При цьому дві третини цієї суми заробила його дружина-підприємець, а 482 тисячі в національній валюті отримав сам Кобцев з бюджету: як компенсація за проїзд, проживання в Києві і депутатську діяльність. Крім того, нардеп задекларував будинок, дві квартири, три нежитлові будови і стільки ж земельних ділянок.Джерело: https://censor.net.ua/ua/n3113036

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych