пʼятницю, 5 жовтня 2018 р.

Наркоторгівля у Дрогобичі

У Дрогобичі на вулиці Євгена Коновальця відбувається торгівля наркотиками. Про це у вівторок, 2 жовтня, під час ХL засідання сесії Дрогобиць... thumbnail 1 summary
У Дрогобичі на вулиці Євгена Коновальця відбувається торгівля наркотиками.

Про це у вівторок, 2 жовтня, під час ХL засідання сесії Дрогобицької міської ради повідомила депутат по округу Марія Вітульська

Депутат зазначила, що на її ім'я, як депутата по округу, надійшла заява від мешканців будинку №15, що на вул. Є. Коновальця, де вони просять керівництво міста вплинути на ситуацію, яка склалася, адже стурбовані не лише роботою правоохоронців, до яких звертаються, а й переживають за своїх дітей.

«Якщо раніше ситуація з наркоманією була більш критичною на вул. Самбірській, то зараз мікрорайон Є. Коновальця стоїть вище», — додала депутат міської ради Марія Вітульська.
«Я звертаюсь до вас вплинути на нашу поліцію тому, що нам не подобається як вони працюють. У листі вказано, що мешканці будинків, у під'їздах яких на підвіконниках та електрощитових валяються шприци, неодноразово зверталися в поліцію, однак ніякого реагування з боку поліції не було», — звернулась Марія Вітульська.

За словами депутатки, мешканці будинку є дружніми та активними, тому самі на гарячому спіймали та зняли на фото осіб, які нелегально збувають наркотики у їх будинку.

У будинку №9 на цій ж вулиці, як зазначає депутат зі слів мешканців, ситуація зі збутом наркотиків така ж сама.

«У поліції не реагують на виклики. Коли мешканці викликають поліцію, щоб затримати злочинців, то у них натомість вимагають протокол та багато іншого, тим самим даючи час наркоманам втекти», — каже Марія Вітульська.

Зі слів депутата, поруч з цими будинками є освітні заклади, тому батьки хвилюються за своїх дітей і просять вплинути на поліцію, зокрема на очільника Дрогобицької поліції полковника Андрія Біласа.

Підтвердив слова депутата Марії Вітульської і її колега Олег Балог, який зазначив, що на його адресу, як депутата, також надходили звернення від дрогобичан з приводу розвитку наркоманії у місті.

Однак, депутат Роман Курчик зазначив, що відповідальність за нелегальний збут наркотиків лежить також і на СБУ та прокуратурі, тому їх також потрібно залучати для вирішення цієї проблеми.

Заслухавши депутатів, міський голова Дрогобича Тарас Кучма зазначив, що така ситуація є неприпустимою. Відтак міський очільник доручив відповідним структурним підрозділам ДМР скликати на четвер, 4 жовтня, нараду за участі керівництва чи представників поліції, прокуратуру, СБУ, а також голів фракцій депутатського корпусу міської ради щодо негайного вирішення проблеми, яка склалася у мікрорайоні Євгена Коновальця та на інших вулицях Дрогобича.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych