четвер, 15 березня 2018 р.

ОТГ на Дрогобиччині бути?

Укропівці Дрогобича підтримують створення ОТГ на Львівщині. Депутат Дрогобицької районної ради від УКРОПу МИКОЛА МАНДЗЯК на запрошення м... thumbnail 1 summary

Укропівці Дрогобича підтримують створення ОТГ на Львівщині. Депутат Дрогобицької районної ради від УКРОПу МИКОЛА МАНДЗЯК на запрошення місцевих мешканців взяв участь в обговоренні перспективного плану, щодо створення ОТГ. Він запевняє, що така ініціативність та активність людей зможе допомогти у розвитку області. 
«На черговій сесії райради депутати підтримали проект перспективного плану формування об'єднаний територіальних громад. Цим планом передбачено створення 9 ОТГ, а саме: Дрогобицька, Трускавецька, Бориславська, Східницька, Підбужська, Меденицька, Нижньогаївська, Рихтицька та Лішнянська. Проте, Львівська ОДА хоче створити лише 4 ОТГ і рішення Дрогобицької вперто блокуються», - зазначив укропівець.
За його словами, УКРОП допомагатиме регіону розвиватись у нових об'єднаних громадах. Укропівці усіляко підтримуватимуть мешканців та сприятимуть створенню нової туристичної зони на заході країни на базі Східницької ОТГ. Однак влада вперто не хоче почути Дрогобицький район, Микола Мандзяк радить львівській обласній владі все ж дослухатись до пропозицій і створити в Дрогобицькому районі 9 нових ОТГ.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych