неділю, 3 вересня 2017 р.

6 вересня, Авто Євро Сила, збирає 100 000 акцію.

Прийшов час захистити себе або віддати авто на штрафмайданчики. Влада прийняла рішення наступати !!! Спочатку рішенням Вищого адміністрати... thumbnail 1 summary
Прийшов час захистити себе або віддати авто на штрафмайданчики. Влада прийняла рішення наступати !!!

Спочатку рішенням Вищого адміністративного суду проти тих, хто керує авто у режимі тимчасового ввезення, а наступний удар буде по "транзитниках". У нас з вами простий вибір - ховатися чи припинити той терор, який кілька сімей олігархів влаштували проти українців лицемірно нахабним, штучним способом позбавивши можливості купувати вживані авто до 2010 року і ввівши драконівські податки для того, щоб авто в Україні коштувало у 3, а то і у 4 рази дорожче аніж в Європі, щоб декілька олігархів продавали свій китайський металобрухт втридорога і заробляли собі мільярдні статки на нас.

На сьогоднішній день в Україні орієнтовно налічується близько 2-3 мільйонів авто на іноземній реєстрації, ми стали реальною Силою !!! Авто Євро Силою !!!
Зараз історичний момент коли власники авто на єврореєстрації об'єднуються, а до них у наступну чергу активно приєднуються різні громадські організації. Історичний момент у тому, що нам, Авто Євро Силі - ніхто не платить, ми нікому нічим не зобов’язані, ми можемо робити те, що вважаємо за потрібне і справедливе. А справедливість полягає у тому, що правила розмитнення мають бути змінені, приведені у відповідність до європейських норм та стандартів, а також має припинитися свавілля та переслідування українських водіїв через іноземні номерні знаки на їх авто.

Саме для цього, об'єднання власників авто на євро номерах – Авто Євро Сила, збирає 100 000 (сто тисячну) акцію під стінами Верховної Ради на 06 вересня (середа) 2017 року на 06:00год. ранку.

Або влада почує свій народ і почне приймати справедливі, людські закони або ця влада отримає потужний соціальний протест, який послужить початком кінця цієї влади і приходом нової сили, яка за людей, доступні автомобілі, справедливість і процвітання нашої з вами України !!!

Закликаємо усіх небайдужих громадян долучитися до акції 06 вересня 2017 року у Києві, біля стін Верховної Ради на 06:00год. ранку !!!

Разом змінимо країну на краще !!!

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych