вівторок, 16 травня 2017 р.

''ВК'' - пока!

Указ президента про розширення санкцій щодо РФ вступить в силу не пізніше 1 червня. Про це свідчить порядок офіційного оприлюднення норма... thumbnail 1 summary
Указ президента про розширення санкцій щодо РФ вступить в силу не пізніше 1 червня. Про це свідчить порядок офіційного оприлюднення нормативно-правових актів та набрання ними чинності, викладений у відповідному указі президента.
"Закони України, інші акти Верховної Ради, акти президента України, Кабміну не пізніше ніж у 15-ти денний термін після їх прийняття у встановленому порядку і підписання підлягають оприлюдненню державною мовою в офіційних друкованих виданнях", - йдеться в документі.
Водночас, в указі про розширення санкцій сказано, що він набирає чинності з дня його опублікування.
Таким чином офіційні друковані видання, якими є  "Офіційний вісник України" і газета "Урядовий кур'єр", повинні опублікувати указ до 1 червня.
В РНБО і СБУ "Українській правді" заявили, що питаннями реалізації заборон займатиметься Державна служба спецзв'язку та захисту інформації України. По телефону в цьому відомстві відмовилисянадати будь-які коментарі.
Як відомо, 16 травня президент Петро Порошенко підписав указ, яким ввів в дію рішення РНБО про оновлення списку санкцій проти низки російських компаній, серед яких "Аерофлот", соцмережі "Вконтакте" і "Одноклассники", компанія "Яндекс" тощо.
Українська правда.

2 коментарі

  1. это отвлечение внимания от какой-то еще большей гадости, которая планирует случиться в ближайшее время
    что это -- покажет время -- или принудительная имплементация минских договорняков любой ценой (о чем могли дать прямые указания у Трампа) или же каккая-то фигня с тарифами / рынком земли / etc

    ВідповістиВидалити
  2. Москалю, детисітувзєв?

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych