середу, 12 квітня 2017 р.

У Дрогобичі пес покусав дитину

У Дрогобичі на Львівщині пес покусав шестирічну дівчинку. З діагнозом «кусана рана верхньої губи» дитина була госпіталізована у місцеву ... thumbnail 1 summary
У Дрогобичі на Львівщині пес покусав шестирічну дівчинку. З діагнозом «кусана рана верхньої губи» дитина була госпіталізована у місцеву лікарню, щодо власника собаки складено адміністративний протокол.
Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.
11 квітня у Дрогобицький відділ поліції звернулись батьки шестирічної дівчинки – мешканці Дрогобича, котрі повідомили, що їх доньку покусав пес і дитина з діагнозом «кусана рана верхньої губи» була госпіталізована у місцеву лікарню.
Як встановили правоохоронці, 10 квітня близько 13.30 дівчинка бавилась на спільному подвір’ї біля будинку та їла хліб. Пес був прив’язаний неподалік. У якийсь момент дитина підійшла до собаки та поділилась з ним хлібом. Пес з’їв хліб, після чого зірвався з шнура та накинувся на дівчинку.
Працівники Дрогобицького відділу поліції, зокрема працівники сектору ювенальної превенції та працівники інших служб, проводять перевірку за цим фактом. Собака, який накинувся на дитину, ізольований, його обстежують працівники лікарні ветеринарної медицини.
Правоохоронці встановили, що собака належить 61-річному сусіду родини дівчинки. Щодо нього складено адміністративний протокол за ст.154 (порушення правил тримання собак і котів, що спричинило шкоду здоров’ю людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych