вівторок, 7 березня 2017 р.

У Дрогобичі суди визнали «Транспортник» переможцем конкурсу з перевезень

Голова Дрогобицької райдержадміністрації Володимир Шутко, врахувавши постанови Львівського окружного адміністративного суду від 7 квітня... thumbnail 1 summary
Голова Дрогобицької райдержадміністрації Володимир Шутко, врахувавши постанови Львівського окружного адміністративного суду від 7 квітня 2016 року у справі № 813/33/16 та Львівського апеляційного адміністративного суду від 8 грудня 2016 року у справі № 876/7433/16, підписав розпорядження «Про введення в дію рішення конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району».
Йдеться про рішення конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району, від 9 жовтня 2015 року, на об’єкті 3 – переможець конкурсу мале приватне підприємство «Транспортник», претендент-перевізник, який посів друге місце, – товариство з обмеженою відповідальністю «Сігма».
Згідно з розпорядженням, з МПП «Транспортник» буде укладено договір на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування: Дрогобич АС – Дережичі, Дрогобич АС – Лішня, Дрогобич АС – Уріж, Дрогобич АС – Перепростиня, Борислав АС – Дрогобич АС з використанням окремих рейсів до СШ № 5 м. Борислав, Борислав (вул. Коваліва) – Східниця, Трускавець АС – Східниця. 

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych