четвер, 30 березня 2017 р.

У Дрогобичі і надалі продовжують незаконне будівництво у парку

Сьогодні, 30 березня, у Дрогобичі у парковій зоні на вул. Володимира Великого продовжується капітальне будівництво, незважаючи на гучні з... thumbnail 1 summary
Сьогодні, 30 березня, у Дрогобичі у парковій зоні на вул. Володимира Великого продовжується капітальне будівництво, незважаючи на гучні заяви міської влади щодо його незаконності.
Про це повідомив голова постійної депутатської комісії міської ради Тарас Демко.
За його словами, у парковій зоні невідомі особи проводять капітальне будівництво.
«Про це свідчить факт залиття у землю бетонного капітального фундаменту та наявність великої кількості фундаментних блоків», – каже Т. Демко.
Народний обранець розповів, що 28 березня під час засідання постійної депутатської комісії Дрогобицької міської ради з питань ЖКГ, будівництва, архітектури, транспорту, зв’язку, екології та довкілля начальник відділу містобудування та архітектури міськвиконкому Ігор Петранич повідомив, що жодних дозвільних документів на капітальне будівництво в парковій зоні не видавали.
Учора, 29 березня, з приводу беззаконня, яке твориться в Дрогобичі, було зареєстровано депутатський запит до директора департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області Романа Желиха з проханням в межах своїх повноважень невідкладно вжити заходів для зупинення будівельних робіт.
Незаконне будівництво збурило громаду. Мешканці мікрорайону провели учора, 29 березня, збори, на яких вирішили, що у випадку продовження будівництва вдадуться до блокування дороги.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych