середу, 15 березня 2017 р.

На Дрогобиччині селяни вимагають ремонту доріг

Учора, 14 березня, заступник голови Дрогобицької райдержадміністрації Іван Мізерник зустрівся з мешканцями населених пунктів Снятинської ... thumbnail 1 summary
Учора, 14 березня, заступник голови Дрогобицької райдержадміністрації Іван Мізерник зустрівся з мешканцями населених пунктів Снятинської сільської ради.

Під час обговорення проблемних питань сіл, що входять до цієї території, найбільша увага приділялася необхідності ремонту доріг Дрогобич – Старе Село та Снятинка – Рихтичі. Йшлося також про потребу заміни системи опалення у школі.

Обговорено заходи в рамках місячника довкілля, проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо шкідливості спалювання сухої трави.

Присутні на зустрічі представники ТОВ «Захід-Агро МХП», яке працює на орендованих землях Снятинської сільської ради, висловили готовність надавати допомогу у вирішенні основних соціально-господарських проблем громади, – передає власкор IA ZIK з посиланням на сектор з питань інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю РДА. 

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych