середу, 1 березня 2017 р.

Запрошуються керівники закладів харчування, дозвілля та відпочинку до співпраці

Найближчим часом у Дрогобичі буде презентовано офіційні мобільні додатки українською та англійською мовами. Передбачається, що додатки... thumbnail 1 summary
Найближчим часом у Дрогобичі буде презентовано офіційні мобільні додатки українською та англійською мовами.
Передбачається, що додатки будуть працювати на платформах iOS (Iphone) та на Android. Також розробники додали функцію планшетного застосування. Дані додатки створені задля промоції туристичної привабливості м. Дрогобича, а також відкриватимуть по-новому місто як для мешканців, так і для його гостей та туристів.
У мобільних додатках буде розміщено інформацію про екскурсії та туристичні принади міста, заклади харчування, розваги та відпочинок. Також додатки включатимуть в себе важливу інформацію для громадян: е-сервіси, дисконтні картки, місця та події, які варто відвідати та багато іншого. У додатках можна буде поділитись світлинами на фоні пам’яток архітектури та розмістити їх у загальному альбомі. Також будуть розділи, де дрогобичани та гості міста зможуть між собою комунікувати, ділитися інформацією про участь у заходах.
Тож КП «Туристично-інформаційний центр» запрошує заклади харчування, дозвілля та відпочинку впродовж двох тижнів подати інформацію про свій заклад для розміщення її на електронних мобільних додатках.
Інформацію просимо надсилати на електронну скриньку: drogo.centr@gmail.com.
Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: +38 097-786-60-09

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych