понеділок, 13 березня 2017 р.

У Стебнику врятували 13-річного хлопця

Про це, сьогодні, 13 березня на брифінгу повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліці... thumbnail 1 summary
Про це, сьогодні, 13 березня на брифінгу повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа. 

У дрогобицький відділ поліції 13 березня близько 12.00 надійшло повідомлення про те, що в місті Стебник школяр піднявся на дах дев'ятиповерхового будинку і намагається скоїти самогубство.

На місце події виїхали працівники поліції, психолог, а також представники інших служб. Правоохоронці встановили, що покінчити життя самогубством намагається 13-річний мешканець міста Стебник, який навчається у восьмому класі однієї з місцевих шкіл.

"Хлопець поводився агресивно, нікого до себе не підпускав. Нам допомогла дівчинка, яка приятелювала з хлопцем. Вона піднялася до нього на дах і після тривалого спілкувалася врешті переконала його відійти від краю будинку, після чого правоохоронцям спільно з рятувальниками вдалося зняти його з даху", – розповів Валерій Середа.

Хлопець неушкоджений, перебуває під наглядом лікарів, з ним працюють психологи. Наразі правоохоронці встановлюють, що стало причиною вчинку школяра, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Джерело: https://lv.npu.gov.ua/uk/publish/article/235425

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych