четвер, 9 лютого 2017 р.

Колишнього мєнта зробили керівником “муніципальної варти”

Таки сталося, однак таємно. В Дрогобичі створено муніципальну варту. І керуватиме нею невідома особа – місцевий міліціянт-пенсіонер. Га... thumbnail 1 summary
Таки сталося, однак таємно. В Дрогобичі створено муніципальну варту. І керуватиме нею невідома особа – місцевий міліціянт-пенсіонер.
Гадаєте, що все знаєте про власне місто?  Ви вважаєте, що в разі потреби будь-якої  інформації  ви зможете вільно її знайти на сайті міськради, як про це щодня заявляє влада? Якщо так, – ви глибоко помиляєтесь.
Відкриймо  сайт міськради , розділ «Комунальні підприємства». Знаходимо їх аж 14.. Та це не всі.
А от, як  стало відомо з бази «Ю-Контрол», ще 17 листопада 2016 року  в Дрогобичі було зареєстровано КП «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради. Підписантом і керівником КП там зазначений  Роман Степанович Кицяк – від 29 листопада.
Хто це? Що відмо про цю людину? З таким  запитанням я звернулась ледь не до усіх відомих мені бійців АТО. Жоден не знає. Як не знають дрогобицькі атовці, що оця  структура ВЖЕ існує, третій місяць.
Згодом почала з’являтися перша інформація. Як виявилось,  Роман Кицяк– колишній міліціонер.
Прикметно, що у той же час, що й у Дрогобичі, у сусідньому Бориславі теж створювалась Муніципальна варта. І це ні для кого не було таємницею. Одразу 23 листопада – у день погодження кандидатури АТОвця, юриста Леоніда Федевича на посаду керівника Варти – про це стало відомо. Натомість, у Дрогобичі – тиша. Інформації ні на сайті міськради, ні деінде.
P.S.. Оскільки інформація на сайті ради відсутня – просимо читачів надсилати відому їм інформацію щодо керівника чи членів дрогобицької Муніципальної варти на e-mail info@drogmedia.net.ua або maydan_drb@ ukr.net.  Заповнімо  цю незрозумілу інформаційну прогалину. Адже ж не розвідка, чи не так?
Більше інформації про структуру КП, кількість людей, які там працюють тощо  спільно з громадськими активістами і атовцями, які не розуміють що коїться, спробуємо добути небавом.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych