вівторок, 24 січня 2017 р.

Новий паспорт – завітайте до податкової

Заступником начальника відділу обслуговування платників Василем Венциком проведено практикум з платниками податків та повідомлено їм, що... thumbnail 1 summary
Заступником начальника відділу обслуговування платників Василем Венциком проведено практикум з платниками податків та повідомлено їм, що у випадку обміну паспорта, в разі зміни прізвища, імені, по батькові, дати народження тощо, платнику слід звернутися до територіального органу Державної фіскальної служби для отримання картки платника податків відповідно до даних нового паспорта.
Фізичні особи протягом місяця від дня виникнення таких змін (отримання нового паспорта) повинні подати заяву про внесення змін до Державного реєстру та отримати картку платника податків з новим прізвищем, іменем, по батькові, датою народження.
Якщо до територіального органу ДФС звертається особа, котра відмовляється від прийняття реєстраційного номера та бажає, щоб у новому паспорті було внесено слова «відмова», у тому числі особа, яка має у паспорті позначку  «Має право здійснювати будь-які платежі без ідентифікаційного номера» чи «Має право здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта», така особа подає до територіального органу ДФС Повідомлення за ф. № 1П/ Заяви за ф. №5 ДРП.
Дрогобицька ОДПІ

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych