четвер, 15 грудня 2016 р.

Працівники двох фірм-перевізників вимагали в Дрогобицькій РДА вирішення конфліктної ситуації

Сьогодні, 15 грудня, до Дрогобицької райдержадміністрації прийшли працівники фірм-перевізників, щоб вирішити конфліктну ситуацію, що скл... thumbnail 1 summary

Сьогодні, 15 грудня, до Дрогобицької райдержадміністрації прийшли працівники фірм-перевізників, щоб вирішити конфліктну ситуацію, що склалася на маршруті №150 Борислав-Стебник (через Трускавець)

З ними зустрівся голова РДА Володимир Шутко.
Про це повідомив власкор IA ZIK з посиланням на сектор з питань інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю РДА.
Вислухавши емоційні виступи представників фірм перевізників, голова райдержадміністрації Володимир Шутко зауважив, що при розв’язанні цієї конфліктної ситуації необхідно дотримуватись норм закону.
«Але поки триває розгляд справи в суді, не повинні страждати пасажири», – вважає очільник РДА.
Нагадаємо, 5 липня ц.р. відбулося засідання конкурсного комітету з визначення переможця конкурсу автомобільних перевізників. В пункті 1.2 рішення конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району, сказано: «на об’єкті 2 (тобто, маршрути №150 Борислав-Стебник і №107 Дрогобич-Залокоть) – переможець конкурсу МКП «Транс-Екіпаж», претендент-перевізник, який посів друге місце – ПП «Галич-Авто». І 25 липня, на основі цього рішення, видано розпорядження районної державної адміністрації № 189 «Про введення в дію рішення конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району».
ПП «Галич-Авто» подає скаргу й ухвалою Львівського окружного адміністративного суду від 18 серпня призупиняється дія розпорядження № 189 в п.1.2., в якому вказано, що переможець конкурсу МКП «Транс-Екіпаж», претендент-перевізник, який посів друге місце – ПП «Галич-Авто». На основі цієї ухвали між організатором перевезень (Дрогобицька РДА) і перевізником (ПП «Галич-Авто») укладено тимчасовий договір на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, який вступає в силу з 16 вересня і діє на строк ухвали.
Але МКП «Транс-Екіпаж» подає скаргу і вже рішенням Львівського апеляційного адміністративного суду від 2 листопада скасовується попередня ухвалу Львівського окружного адміністративного суду від 18 серпня.
В свою чергу ПП «Галич-Авто» подає адміністративний позов і Львівський окружний адміністративний суд 10 листопада приймає рішення провести повторну оцінку конкурсних пропозицій МКП «Транс-Екіпаж» на ці маршрути та скасувати дію розпорядження № 189 в п.1.2. Та у визначений судом термін (до 10 днів) МКП «Транс-Екіпаж» подає апеляційну скаргу на постанову Львівського окружного адміністративного суду від 10 листопада, на основі якої на даний момент відкрито апеляційне провадження.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych