пʼятницю, 2 грудня 2016 р.

Спадкоємці Коростельова? А, може, справді прагнуть блага для міста?

Всі пам’ятають, як голосно «трубіла» попердня команда мерії про те, що місто матиме сучасний стадіон, за який не буде соромно. Ба більше:... thumbnail 1 summary
Всі пам’ятають, як голосно «трубіла» попердня команда мерії про те, що місто матиме сучасний стадіон, за який не буде соромно. Ба більше: завдяки цій модерній спортивній споруді щей скарбниця дрогобицька матиме поповнення.
Не так сталося, як гадалося.
Стоїть на Трускавецькій руїна, жахає своїм виглядом і місцевих, і подорожніх. Та головне – ніхто не покараний за таке злочинне й аморальне поводження з громадською власністю.
Мовчали донедавна й нинішні владці. Та от раптом заговорили про стадіон наші радні.
Вони навіть звернулися до керівництва держави про сприяння виділення фінансування на завершення реконструкції стадіону «Галичина»
Сталося  в останній день цьогорічного листопада  на черговому пленарному засіданні сесії міської ради.
Наші обранці  ухвалили   звернення до прем’єр-міністра України Володимира  Гройсмана, першого віце-прем’єр-міністра, міністра економічного розвитку України Степана Кубова, міністра молоді та спорту України Ігоря  Жданова та голови Львівської обласної державної адміністрації Олега  Сенютки про сприяння у виділенні коштів на завершення реконструкції стадіону «Галичина». Сума коштів, яку просять виділити депутати, становить 30 мільйонів гривень.
В тексті звернення депутати описали ситуацію, яка склалася навколо стадіону «Галичина», реконструкцію якого було розпочато з нагоди проведення Чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012».
Також у зверненні депутати повідомили, що сьогодні  Дрогобицькою міська рада  розглядає питання про надання стадіону «Галичина» імені Левка Рудольфовича Броварського.
Три десятка мільйонів – сума все ж чимала. Чим, цікаво, радні арґументують таке своє раптове бажання виправити «помилки» попередників? Й чи просять допомоги у покаранні винних у тій «стадіонній» оборудці? А, може. Просто теж дехто хоче на злощасному стадіоні знову «бабла нарубати»?

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych