середу, 14 грудня 2016 р.

22 грудня Львівська обласна рада розгляне бюджет

У четвер, 22 грудня, відбудеться V позачергова сесія Львівської обласної ради. На ній депутатський корпус розглядатиме обласний бюджет на... thumbnail 1 summary
У четвер, 22 грудня, відбудеться V позачергова сесія Львівської обласної ради. На ній депутатський корпус розглядатиме обласний бюджет на 2017 рік.
Таке рішення було ухвалено вчора, 13 грудня, під час засідання президії ЛОР.
Як зазначив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, зараз в обласній раді проходять  засідання профільних комісій з обговорення проекту обласного бюджету. «Затверджено графік заслуховувань  головного кошторису області, – повідомив Олександр Ганущин. – Опісля цього, відбудуться його громадські обговорення і відтак затвердження на сесії обласної ради».
Додамо, громадські слухання відбудуться у вівторок, 20 грудня.
Окрім того, депутати затвердили дату скликання VI чергової сесії обласної ради. Вона відбудеться 27 грудня. На ній розглянуть більше 40 питань.  З січня, рада розпочне роботу над обласними програмами.
Також під час президії було затверджено склад журі з присудження обласної премії в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури.
Довідка:
З графіком слухань профільними комісіями проекту обласного бюджету ви можете ознайомитись за посиланням: http://www.oblrada.lviv.ua/news.php?news/1312/group/16
Прес-служба ЛОР

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych