понеділок, 7 листопада 2016 р.

На вулиці Ковальській продовжено ремонтні роботи. ФОТО

У понеділок, 7 листопада, на оперативній нараді міського голови з керівниками структурних підрозділів міської ради роз’яснили про причин... thumbnail 1 summary
У понеділок, 7 листопада, на оперативній нараді міського голови з керівниками структурних підрозділів міської ради роз’яснили про причини продовження ремонтних робіт на вулиці Ковальській. Як повідомив начальник департаменту міського господарства Іван Лепкий, на вулиці Ковальській тривають підготовчі роботи для облаштування електричних опор та монтажу електричного кабелю.
Також посадовець повідомив, що було внесено зміни у проектно-кошторисну документацію.
«Оскільки на місці встановлення водовідводів проходять інші комунікації, то водовідвідну систему, яку планували встановити, замінять на іншу. Мова йде про глибину бетонних жолобів та інші елементи конструкції», – додав Іван Лепкий.
Після того, як завершать монтаж освітлювальних елементів та водовідвідної системи, приступлять до облаштування лав та озеленення.
Електричний кабель, який підводять до вулиці Ковальської буде протягнуто зі сторони вулиці Івана Франка.
Звертаємо увагу громадян на те, що на ділянці, де зараз зроблено розкоп, бруківку було замощено декілька років тому. Відтак спростовуємо інформацію, яку поширюють у соцмережах про те, що на вулиці Ковальській демонтовано нововимощену бруківку.



Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych