пʼятницю, 25 листопада 2016 р.

В Бориславі викрито спритного “поціновувача” обладнання трансформаторних будок

В Бориславі викрито спритного “поціновувача” обладнання трансформаторних будок У Бориславське відділення поліції 23 листопада з заявою п... thumbnail 1 summary
В Бориславі викрито спритного “поціновувача” обладнання трансформаторних будок

У Бориславське відділення поліції 23 листопада з заявою про крадіжку звернувся працівник енергопостачальної компанії. Чоловік повідомив, що з трансформаторної підстанції було викрадено обладнання вартістю шість тисяч гривень.
Як встановили працівники Бориславського відділення поліції, раніше судимий місцевий мешканець викрадав з трансформаторних підстанції вартісне обладнання.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, до скоєння крадіжки причетний раніше судимий 34-річний мешканець Борислава. Зловмисник підібрав ключ до замка на вхідних дверях і проліз у підстанцію.

Також поліцейські встановили, що чоловік причетний до скоєння ще двох подібних крадіжок з трансформаторних підстанцій у Бориславі. В усіх випадках він проникав у приміщення, підбираючи ключі до вхідних дверей.

Наразі поліцейські перевіряють причетність зловмисника до скоєння інших злочинів, вирішується питання кваліфікації цього злочину згідно з нормами Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych