пʼятницю, 15 липня 2016 р.

Біля Дрогобича підірвали авто

«Правоохоронці встановили причину вибуху, який стався вночі на автодорозі Самбір - Дрогобич. У багажнику машини був вибуховий пристрій не... thumbnail 1 summary
«Правоохоронці встановили причину вибуху, який стався вночі на автодорозі Самбір - Дрогобич. У багажнику машини був вибуховий пристрій невідомого походження, який і спрацював», - зазначила речниця управління Світлана Добровольська.
За її словами, внаслідок вибуху Mercedes 124 загинули двоє жителів Львівщини і житель Донецької області, ще одного мешканця Донеччини у тяжкому стані госпіталізовано до Самбірської райлікарні. Загиблому маріупольцю було лише 19 років.
На місці пригоди загинув також власник автомобіля, а 45-річний житель міста Самбір Львівської області помер у лікарні.
Як повідомлялося, на Львівщині близько 00.30 год. на автодорозі Самбір – Дрогобич між населеними пунктами Райлівка та Кульчиці вибухнув автомобіль Mercedes 124, який на момент вибуху перебував на узбіччі дороги. Встановлено, що автомобіль належав 46-річному жителю Львова, який разом із трьома пасажирами на момент вибуху стояв біля багажника іномарки.
Відкрито кримінальне провадження за ч.2 п.1 ст.115 КК України (Вбивство).




1 коментар

  1. ОЗГ на чолі з бувшим слідаком з Самбора доїли прокурора, обстрілляли хату з гранатомета а це він їм обратку устроїв. Бомбу підклали.

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych