пʼятницю, 8 липня 2016 р.

Сепаратизм по-дрогобицьки

АБО ЯК СЕПАРАТИСТИ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ДРОГОБИЧ У ВЛАСНИХ ЦІЛЯХ.  Пишучи цю статтю я свідома того, що за це можу поплатитись дуже багато чим. А... thumbnail 1 summary
АБО ЯК СЕПАРАТИСТИ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ДРОГОБИЧ У ВЛАСНИХ ЦІЛЯХ. Пишучи цю статтю я свідома того, що за це можу поплатитись дуже багато чим. Але і змовчати не можу.
Також я свідома того, що мало хто, прочитавши статтю до кінця, поставить під нею «лайк» чи поширить її. Але не це є метою. Метою є роз’яснити вам, що відбувається. Тому, для мене важливим є те, що ви її прочитаєте.
Чи передрукують цю статтю журналісти? НЕ думаю. Але я їх не осуджую. Їм теж потрібно якось на хліб насущний заробляти.
Зверталась до журналістів із проханням роз’яснити людям, що відбувається. Не ризикуть…
Отож, до суті.
Побутує думка, що Дрогобич нікому не цікавий на сьогодні. Економічно, можливо, і не цікавий. Але не політично. Географічно, демографічно та соціально Дрогобич є чудовим місцем для проведення випробовувань різних політичних технологій. Місцеві мешканці у руках вмілих політтехнологів стали чудовим ресурсом для експериментів. На дрогобичанах, як на піддослідних кроликах, перевіряють усі можливі та неможливі політичні технології та засоби. Не обходиться і без нейро-психологічного програмування.
І не даремно Дрогобич удостоївся честі мати свою Достойну масонську ложу. Таких в Україні є всього 7. З них – 2 у Львові і одна у – у Дрогобичі. Достойна Ложа № 7 «Юрій Котермак» Великої масонської ложі України. Це відкрита інформація. Про неї може прочитати кожен. За що така честь Дрогобичу?
Тепер про територіальні громади. Ідея створення територіальних громад та децентралізації влади є дуже правильною та вкрай необхідною. Це дасть можливість громадам справді бути господарем у себе вдома. Окрім того, така реформа наблизить Україну до євростандартів. Але про правильність та необхідність можна говорити ЛИШЕ тоді, коли все буде відбуватись у рамках Закону та відповідно до Закону.
Оскільки така реформа виведе Україну на вищий щабель розвитку, дасть змогу наблизитись до євростандртів та ще багато іншого корисного (це окрема тема), то ворогу України це зовсім не на руку. Відповідно, ворог, як і диявол, використовуючи необізнаність та наївність більшості населення спотворює ідею цієї реформи і подає її людям у своїй інтерпретації. А люди, які цього не розуміють, чуючи слова «децентралізація», «територіальні громади», «влада народу», думає, що це одна і та ж тема.
У чому ж обман. «Територіальні громади» від Медведчука намагаються замінити собою державу: збирають податки, видають автомобільні номери. Планують: створення «народних митниць» і «народної міліції». Між цим захоплюють комунальні приміщення та агітують за Росію. Саме з них має початися створення окупаційних адміністрацій чергових «народних республік». Тобто, створюються не представницькі, відповідно до Закону, органи ніби громади, як організації-самозванці. Хто сильніший – створили собі міліцію. Захотіли – створили собі податкову. І т. д. Усе так само, як в терористів під назвою днр і лнр. Самі собі постворювали всього, що самі собі захотіли. І чхали на всі Законі.
Тобто, це проект спотвореної реформи полягає в тому, щоб перетворити всю державу на подобіє терористичних організацій лнр та днр.
З одного боку це ніби може виглядати як анархія (бєспрєдєл). Насправді, фактично це буде як військова хунта. Військова хунта – це вид авторитарного політичного режиму, військово-бюрократична диктатура, встановлена внаслідок військового перевороту і яка здійснює диктаторське правління методами терору.
Чому військова? Та тому, що до цього всього залучають атовців. Умовно залучають. Бо більшість із них просто використовують.
Не применшуючи подвиг нікого, але більшість атовців узалежнюють себе від влади через постійне бажання та очікування щось отримати (земельку, квартирку, гроші, допомоги, знижки, путівки тощо). Звичайно, що у них є на це право. Просто, в більшості це перетворилось на самоціль. А ті, за кого ці атовці боролись (діти, жінки, матері, сестри, немічні) просто відійшли і навіть уже не на другий план. Хіба це було метою боротьби?
Але не буду нікого судити. Насправді народ є дуже збідований і жебротний. Тому ним легше маніпулювати, використовуючи економічні важелі впливу.
Про цей проект ворога можете прочитати за цим посиланням:http://texty.org.ua/pg/article/txts/read/68839/Separatystskyj_projekt_Medvedchuka_Pid_vygladom_terytorialnyh_gromadhttp://texty.org.ua/pg/article/txts/read/68839/Separatystskyj_projekt_Medvedchuka_Pid_vygladom_terytorialnyh_gromad
Навіть дуже прошу кожного з вас не полінуватись, а відкрити і прочитати. Там все дуже гарно, детально і доступно розписано.
Так ось. Одним із елементів усього цього є так звана «народна міліція». У чому буде її суть. Місцева влада буде приймати різні рішення. Дуже часто ці рішення можуть суперечити законодавству. Але ця «народна міліція» буде займатись тим, що буде на місцях контролювати виконання цих навіть незаконних рішень. І це лише один із моментів. А фактично це буде приватне воєнізоване збройне формування, яке буде служити існуючій владі. Тобто цій же військовій диктатурі. Військовій хунті.
У прифронтових регіонах така "муніципальна варта" може бути так само прикриттям для діяльності диверсійних проросійських терористичних груп.
Це будуть "особисті армії" для обслуговування інтересів місцевих еліт – репресивний апарат проти місцевої громадської та політичної опозиції, що дозволить на роки законсервувати владу відповідних еліт у регіонах. Місцеві ради своїми підзаконними актами зможуть збільшувати кількість додаткових завдань, прав і обов'язків "варти". Вони матимуть змогу затримувати людей за публічні заклики у будь-якій формі до невиконання розпоряджень або вимог "вартового". При цьому вимоги і розпорядження "варти" можуть бути незаконними.
Про усе це у дуже доступні формі детальніше можете прочитати за цим посиланням: http://texty.org.ua/…/Municypalna_varta_zamist_derzhavnoji_…. 
Не полінуйтесь! Прочитайте!
Тепер про Дрогобич!
31 березня 2016 року відбулась сесія Дрогобицької міської ради, на якій була загроза розгляду та прийняття рішення про затвердження звернення про надання Дрогобичу ЯК МІСТУ особливого економічного статусу.
Наступного дня місцеві інтернет ресурси опублікували неправдиві відомості щодо ніби прийняття цього рішення, при цьому із зовсім іншим змістом. Ці публікації послужили поширенню у російських ЗМІ інформації, що Дрогобицька міська рада буцімто прийняла так зване «сепаратиське рішення».
Насправді, якби тоді Михайло Задорожний випадково не був на сесії і не зупинив це все, то скоріш за все Дрогобицька міська рада таки б проголосувала за його прийняття.
У понеділок, 04 квітня 2016 року міський голова Тарас Кучма скликав прес-конференцію з приводу цих подій. Вкінці прес-конференції я тричі задала йому запитання про те, чи він як міський голова міста Дрогобич подав офіційне звернення в СБУ про те, що місцеві ЗМІ розповсюдили неправдиву інформацію, для того, щоб встановити, чи це їх ініціатива чи ні, чи вони друкували інформацію, отриману з якого джерела, якщо так то з якого т.д., з метою притягнення винних до відповідальності та захисту нашого міста.
Тмк от, лише з третього разу, він відповів, що ще не подавав такого звернення, АЛЕ планує це зробити до кінця цього тодішнього дня.
На наш запит на надання публічної інформації від 19 червня 2016 року міський голова надав відповідь за № 3-32/3506 від 25 квітня 2016 року, до якої долучив копію звернення до начальника УСБУ у Львівській області та начальника Дрогобицького відділу СБУ про зазначені факти.
У своїй відповіді міський голова також зазначив, що станом на день дачі відповіді нам на наш запит (25 квітня 2016 року) йому органи СБУ відповіді ще не надали.
15 червня 2016 року ми подали знову запит, у якому запитали, чи є вже ця відповідь. Проте останній наш запит залишився без відповіді міського взагалі.
Натомість, 29 червня 2016 року «‪#‎СБУ‬ блокувала чергову спробу російських спецслужб влаштувати «тиху федералізацію» в Україні. Чергову спробу російських спецслужб дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію в державі за кремлівським сценарієм так званої "тихої федералізації" та продовження реалізації проекту "новоросія" блокувала на Харківщині Служба безпеки України спільно з прокуратурою. За задумом політичних диверсантів, придбані в такий спосіб "законотворчі ініціативи" місцевих рад та наступні замовні публікації в ЗМІ дали б путінській дипломатії підстави звинуватити українську владу перед міжнародною спільнотою в ігноруванні волі народу, який нібито вимагає федералізації та надання окремим регіонам додаткових повноважень, у т.ч. шляхом створення т.зв. «вільних економічних зон», зокрема, особливого регіону Слобожанщина.»
Про це детальніше за посиланням: https://www.facebook.com/SecurSerUkraine/posts/1785662954997035:0?hc_location=ufi
Все точка в точку як і в Дрогобичі.
АЛЕ!!! На Слобожанщині сепаратистку арештували, а в Дрогобичі, виглядає на те, що справу «замнули».
Чому? Може через те, що на Слобожанщині діяла комуністка, а в Дрогобичі – помічник нардепа Матківського?
Так. Саме помічник народного депутата Богдана Матківського від Народного Контролю Володимир Остапенко був автором цього проекту із узгодженням своїх дій з міським головою Тарасом Кучмою. Не спішіть мене звинувачувати у видумках. Це все озвучили Володимир Остапенко та Тарас Кучма особисто на прес-конференції, про яку я писала вище.
Був ще такий нюанс. Я запитала у пана Володимира, на який галузевий Закон він опирався, коли готував це рішення. І він завис… Сказав, що не може дати мені відповіді. Дивно, як можна готувати пропозицію і проект рішення поза Законом.
Та бо не він його готував. Його завданням було пропхати це рішення. Ось і все.
Саме цікавим є те, що Тарас Кучма і Володимир Остапенко навіть після прес-конференції продовжували стверджувати, що це рішення є важливим і його вартує прийняти.
ОТОЖ, ЩО СПІЛЬНОГО МІЖ КОМУНІСТКОЮ ТА НАРОДНОКОНРОЛІВЦЕМ? У даній ситуації – СЕПАРАТИСЬКИЙ ПРОЕКТ.
Але чому комуністку затримали, а помічника нардепа і міського голову ні? Питання залишається відкритим.
Тепер повернемось до «народної поліції».
04 липня 2016 року у Львові мала відбутись друга спроба провести переатестацію поліцейських Львівщини. Проте, троє нардепів від того ж народного контролю (Антонищак, Мусій і наш Матківський) її просто напросто зірвали.
Про це детальніше за посиланням: https://www.facebook.com/toribal/posts/10210039929018658.
Але ця подія пролила світло на те, що кілька днів перед тим відбувалось у Дрогобичі.
А відбувалось наступне. У Народному домі було зібрано різних атовців. За яким принципом? Не знаю. Дехто казав, що навіть не знав, чого його туди закликали. Дехто казав, що їм сказали прийти, щоб отримати від якогось депутата карточки на знижки в супемаркети. Дехто взагалі не знав, що таке буде відбуватись.
На цих зборах Тарас Кучма був присутній не як міський голова (бо був у відпустці), а як атовець. Допомагали йому проводити ці збори Надія Лисенко (його особистий радник, його побратимка по фронту, харків’янка), а також Артур Банга (з Риги). Якщо Надія Лисенко тут отримує зарплату, то за що живе у Дрогобичі Артур питання залишається відкритим у мене уже декілька місяців. Це саме той Артур, який намагався мене завербувати, який представлявся як керівник безпеки міського голови.
Ну добре. Радник. Безпека міського голови. Ратуша. Робота. Тарас Кучма попросив – вони йому допомагають. Але яке вони мають відношення до наших місцевих атовців? Чому вони ними заправляють? Адже на цих зборах Тарас Кучма був не як міський голова. Питання залишається відкритим.
То про що ж були збори? Почав збори Тарас Кучма. І почав саме із улюбленої ним теми про те, що поліція у Дрогобичі бездіяльна, що у Дрогобичі страшно і моторошно, що міліціянти його не слухають, що у Дрогобичі бардак і бандитизм і т.д.
Тепер уже стало зрозуміло, чому він так говорив. Бо це його основний козир і основний мотив для створення «народної міліції». Поліція бездіяльна, тому вони змушені створити «народну міліцію». І хто йому має в цьому допомогти, як не атовці? Це ж святе – боротись за порядок. І все це би виглядало бла-бла, якби за кілька днів троє народноконтрольників не зірвали би переатестацію поліціянтів. БО!!! Їм не вигідно, щоб у нас створилась дієва і законна поліція. 

Їм вигідно, щоб був бардак, який буде служити основним мотивом для створення «народної поліції».
Ми зробили запит, чи подавав наш мер скарги на бездіяльність дрогобицьких поліцаїв. Відповіді не отримали до нині.
І на цих зборах започаткувалось створення такої структури. АЛЕ!! Оскільки Закон про муніципальну поліцію ще не прийнятий, т о вони вирішили піти взагалі бєзпрєдєльним способом. Створити якусь ГО чи ще щось подібне з числа атовців. І ця організація підпише Меморандум з міським головою про співпрацю. І цим ця організація буде наділена у Дрогобичі фактично повноваженнями військової диктатури. І все це подається під соусом «наведення у місті порядку». І атовці на це ведуться. Бо для декого – це гарна пригода побавитись у владу. Дехто буде підігрувати, щоб не втратити чогось. Дехто ляже під то, бо буде сподіватись якихось додаткових пільг, ділянок та допомог. А яка буде їхня відповідальність? Чи всі їхні дії будуть вважатись апріорі законними? 
Насправді усе це частина того самого проекту, про який я написала вище.
Вони вже про це кричать зі всіх усюдів: "Ми - влада атошнІкІв. І ви нас повинні уважати". І, якщо ви смієте висловитись проти них, а навіть просто спробуєте не погодитись із їхньою думкою, чи навіть просто задати запитання – ВАС ОГОЛОШУЮТЬ ВОРОГОМ НАРОДУ І РЕВОЛЮЦІЇ, і ВАС БУДУТЬ ПЕРЕСЛІДУВАТИ. Уважання влади атошнІків – це цілодобова ода і постійне вихваляння. 
І це називається військова хунта. Сама справжня військова диктатура. Саме це зараз є на територіях Луганської та Донецької областей, які перебувають під владою такої хунти.
І саме таке хочуть зробити у Дрогобичі і по всій Україні.
Саме на цих зборах наша волонтер Олександра Возняк задала невдале запитання Тарасу Кучмі. Тоді ніхто не знав і не розумів, що відбувається. І коли Тарас Кучма черговий раз почав скиглити на місцеву поліцію, Леся запитала його при всіх, чому він, як міський голова не подає на їхню бездіяльність у Міністерство. Вона, сама того, не розуміючи, вцілила в «десятку». За що і поплатилась. Саме тоді Тарас Кучма звинуватив її у зрадництві, диструктиві, засланництві тощо. Він сам не очікував такого запитання. Тому він впав в паніку, розкричався, гримнув дверима і втік. А далі балом заправляли (провадили збори) Надя і Артур… У нас своїх немає? Чи вони недостойні? ОЙ! Соррі. Забула. Дрогобич – це безмозглі рагулі (так тепер називають дрогобичан), тому ці двоє (насправді їх не двоє, а більше, як мінімум четверо) змушені надавати невідкладну допомогу по порятунку Дрогобича. І наші атовці у це справді вірять…
Якось так…
При нагоді наголошу (про всяк випадок), що я здорова. Усі мої рідні теж. Машина у нас справна. Явних ворогів не маю. Ні з ким у конфлікті не перебуваю. Планую жити довго і щасливо.
Дякую кожному, хто дочитав до кінця.

З повагою, ОЛЕНА КУРТЯК

1 коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych