пʼятницю, 5 лютого 2016 р.

На Львівщині 68 демобілізованих учасників АТО започаткували власний бізнес

Упродовж року на Львівщині 68 демобілізованих учасників АТО започаткували власну справу. Про це повідомив директор департаменту соціаль... thumbnail 1 summary
Упродовж року на Львівщині 68 демобілізованих учасників АТО започаткували власну справу. Про це повідомив директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Василь Мартиняк. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.
"Усі 68 осіб отримали одноразову допомогу з безробіття для започаткування підприємницької діяльності, - розповів Василь Мартиняк. - Колишні військовослужбовці організували власний бізнес у роздрібній торгівлі, сільському господарстві, з ремонту взуття, виготовлення виробів з бетону для будівництва".
Найбільше такою послугою служби зайнятості учасники АТО скористалися у Дрогобичі і Львові, Сокальському та Турківському районах – по 5 осіб, а також у Стебнику і Моршині, у Бродівському та Яворівському районах – по 4 особи.
Слід додати, що на сьогодні у "Єдиному вікні" допомоги учасникам антитерористичної операції, яке працює у Винниках, надано 505 інформаційно-консультаційних послуг з питань працевлаштування.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych