неділю, 15 грудня 2019 р.

У Дрогобичі у вересні планують провести великий гастрономічний фестиваль

Такою ідеєю з журналістами Варто поділився керівник ТІЦу Ігор Чава. Перше невеличке свято ковбаси відбулося у неділю, 7 липня. На ньому го... thumbnail 1 summary
Такою ідеєю з журналістами Варто поділився керівник ТІЦу Ігор Чава. Перше невеличке свято ковбаси відбулося у неділю, 7 липня. На ньому гостям розповідали про історію дрогобицької ковбаси, а також пригощали приготованими міні ковбасками.
"Це був дуже локальний захід, який ми провели на одній з міських вулиць Дрогобича, яку місцеві називають вулицею Крокодилів, оскільки це та сама вулиця, про яку писав Бруно Шульц в однойменному творі. Ми організували цей захід спільно з рестораном "Сіль" – у нас була ідея об'єднати два гастрономічних бренди Дрогобича – сіль і ковбасу. Під час заходу ми розповідали історію дрогобицької ковбаси, смажили маленькі дрогобицькі ковбаски", – зазначив Чава. На міні-фестиваль, який отримав назву "Заковбасимо Дрогобич!", запросили DJ, грала музика, а також проводились конкурси, під час яких популяризували бренди Дрогобича.
До кінця туристичного сезону вирішили провести більш масштабний захід. Фестиваль дрогобицької ковбаси буде проходити не на маленькому майданчику, а займе, щонайменше, цілу вулицю. Будуть проведені майстер-класи з приготування ковбаси, буде музика, буде багато різноманітних страв. Очевидно, фестиваль проведемо ближче до Дня міста (20 вересня).
До слова, цього року День міста будуть відзначати дуже масштабно, оскільки виповнюється 90 років від дня будівництва міської ратуші, яка є однією з найкрасивіших адмінбудівель в Україні.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych