пʼятницю, 5 жовтня 2018 р.

У Дрогобичі звільнили шість водіїв маршруток

Через погане виконання обов'язків і систематичні скарги від пасажирів у Дрогобичі звільнили шість водіїв маршруток, а ще шістьом винесли... thumbnail 1 summary

Через погане виконання обов'язків і систематичні скарги від пасажирів у Дрогобичі звільнили шість водіїв маршруток, а ще шістьом винесли догани та попередження. Про це повідомила прес-служба Дрогобицької міськради з посиланням на головного спеціаліста відділу економіки з питань підприємництва, транспорту та зв'язку Ігоря Юзьвяка.

Про звільнення водіїв Ігор Юзьвяк заявив під час своєї доповіді про стан пасажирських перевезень у місті. Він також зазначив, що діючий тариф на перевезення у 4 грн сьогодні є невигідним, через що можливе припинення роботи автобусів.

«Тариф на послуги з перевезення пасажирів, затверджений рішенням виконкому Дрогобицької міськради 29 червня 2017 року, становить 4 грн. На сьогодні така вартість проїзду є низькою, тому не забезпечує рентабельну роботу підприємства в цій сфері послуг, та покриття собівартості перевезень, що в свою чергу завдає збитки підприємству, та може спричинити зупинку роботи автобусів на маршрутах, погіршити технічний стан транспортних засобів», – йдеться у доповіді чиновника.

У мерії Дрогобича зазначили, що у міських маршрутах поступово запроваджуватимуть автоматичну оплату проїзду за допомогою смартфона, а також встановлять зчитувачі проїзних квитків «Карти дрогобичанина».




Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych